Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Μαρινάκης: Επιστημονική φαντασία η «πρόταση στον Κασσελάκη» να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη το 2019

«Επιστημονική φαντασία» χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης τα όσα φέρεται να είπε σε συνέντευξή του ο διευθυντής του Γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης για τα «περί πρότασης του Μητσοτάκη να γίνει υπουργός το 2019 ο Κασσελάκης» και «τα περί άρνησής του».

Ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, τόνισε ότι δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ. Καπνισάκη και κατ’ επέκταση του κ. Κασσελάκη.
Ειδικότερα, ο κ. Μανώλης Καπνισάκης, σε συνέντευξή του στο Documento υποστηρίζει ότι το 2019 με μεσολαβητή τον κ. Αντώνη Διαματάρη- επιφανές στέλεχος της ομογένειας στην Αμερική- είχε προταθεί στον κ. Κασσελάκη θέση υπουργού στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο νυν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε αρνηθεί.

Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε στη συνέχεια για τον χρόνο που θα κατατεθεί τελικά το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τα νομικά δικαιώματα των παιδιών. Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι ξεκινά ο διάλογος, η συζήτηση άμεσα, ώστε να υπάρξει τεκμηρίωση όσων λένε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα υιοθεσίας από έναν μονογονέα. Κάποια παιδιά έχουν υιοθετηθεί από έναν άνδρα ή μία γυναίκα και πρέπει να δούμε και τα δικαιώματα για τον έτερο γονέα.
https://www.enikos.gr/politics/marinakis-epistimoniki-fantasia-i-protasi-ston-kasselaki-na-ginei-ypourgos-stin-kyvernisi-mitsotaki-to-2019/2087348/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ευρώπη είναι παντού…

Για την αξία της Ευρωβουλής ρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, που...