Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Μην τον αφήσετε να γίνει Λαγός

Φίλοι και φίλες, 

Κατηγορείται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβιασμούς, προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά, νταβατζιλίκι, παράνομη οπλοφορία, σπάσιμο επιταγών… 
Αντί όμως να δικαστεί γι' αυτά τα εγκλήματα, το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, ετοιμάζεται να τη σκαπουλάρει για Βρυξέλλες για να γίνει ευρωβουλευτής! Αλλά έχουμε μια ευκαιρία να του κόψουμε τη φόρα.
Αυτή τη στιγμή, το Συμβούλιο Εφετών αποφασίζει αν τελικά θα του επιτρέψει να φύγει απ΄ τη χώρα. Είναι στο χέρι μας να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη δικαιοσύνη, αλλά πρέπει να κινηθούμε γρήγορα – υπόγραψε το επείγον ψήφισμα:
 

Μην τον αφήσετε να γίνει Λαγός! 

Το σχέδιο του Φύρερ Μιχαλολιάκου έχει πετύχει ως τώρα. Πρώτα έβαλε τον Λαγό πάνω-πάνω στο ευρωψηφοδέλτιο για να σιγουρευτεί ότι θα εκλεγεί, προκαλώντας οργή και παραιτήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης.

Τώρα, ως εκλεγμένος ευρωβουλευτής πλέον, ο Λαγός ευθαρσώς επικαλείται τη «δημοκρατία» και
 κάνει έφεση, για να αρθεί η απαγόρευση εξόδου του απ’ την χώρα!
 
 
Αλλά μια δημοκρατία λειτουργεί μόνο όταν εφαρμόζονται οι νόμοι, όχι όταν εγκληματίες πολιτικοί εκμεταλλεύονται τους δημοκρατικούς θεσμούς για να αποφεύγουν τη δικαιοσύνη.
 
 
 
Είναι στο χέρι μας να πιέσουμε τους αρμόδιους να μην επιτρέψουν στον Λαγό να βγει απ’ την χώρα όσο εκκρεμούν αυτές οι βαριές κατηγορίες:
 

Μην τον αφήσετε να γίνει Λαγός! 
Το κίνημά μας έδωσε τεράστιο αγώνα για να αναχαιτίσει την άνοδο της ακροδεξιάς στις τελευταίες Ευρωεκλογές, ξεσκεπάζοντας και κλείνοντας τα μεγαλύτερα δίκτυα παραπληροφόρησης στο ίντερνετ και κινητοποιώντας τους πολίτες της Ευρώπης να ψηφίσουν. Και τα καταφέραμε! Τώρα είναι η στιγμή να συσπειρωθούμε ξανά για να μην επιτρέψουμε σ’ αυτόν τον υπόδικο να εκπροσωπήσει την χώρα που γέννησε τη δημοκρατία.

Με ελπίδα,
Σπύρος και όλη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...