Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Ψηφίζεις ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνει… Κομισιόν

Η έκθεση της Κομισιόν στο πλαίσιο του τρίτου «μεταμνημονιακού» ελέγχου είναι αποκαλυπτική.
    Αφενός διότι οι καλοί φίλοι, εταίροι, σύμμαχοι και προπαντός… σωτήρες, τι λένε; Οτι θέλουν στην Ελλάδα ο ΦΠΑ στα μακαρόνια να είναι στο 24%. Θέλουν στην Ελλάδα ένα τσουνάμι κατασχέσεων και πλειστηριασμών. Θέλουν στην Ελλάδα οι συντάξεις να είναι λεηλατημένες και οι συνταξιούχοι ρημαγμένοι. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν μετριάζεται ή πολύ περισσότερο δεν ανατρέπεται με την προεκλογική ψηφοθηρία της τάχα 13ης σύνταξης ή με τις 120 δόσεις ή με τα πάνω-κάτω του ΦΠΑ. Να, όμως, που οι καλοί μας εταίροι δεν μπορούν να κρύψουν ότι έχουν αλλεργία ακόμα και με τα
ψηφοθηρικά ψίχουλα. Δεν μπορούν να κρύψουν ότι ως στυγνοί επιτηρητές δεν ανέχονται τίποτα που να «διασαλεύει» -ακόμα και σε επίπεδο «μαυρογιαλουρισμού»- την τάξη των σεσημασμένων και αιματοβαμμένων πλεονασμάτων.
Αφετέρου η στάση της Κομισιόν λέει πολλά για τους εδώ κυβερνητικούς συνεργάτες της, όλων των αποχρώσεων και όλων των εποχών. Διότι με αυτή την Κομισιόν και με αυτή την Ε.Ε. είναι που συμπορεύονται Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτούς είναι που έχουν γίνει οι συμφωνίες και των «Μένουμε Ευρώπη» και των άλλων που έχουν υπογράψει τη λιτότητα των πλεονασμάτων για μέχρι το 2060.
    Μετά τις εκλογές, λοιπόν, όποιος εκ των δύο επικρατέστερων εγχώριων «σωτήρων» κι αν επικρατήσει στην κάλπη, το πρόγραμμά του είναι σαφές. Και γράφει «Κομισιόν».
    Που σημαίνει: Ο ελληνικός λαός, πέραν του ήδη συμπεφωνημένου «μεταμνημονιακού» μνημονίου, θα κληθεί να πληρώσει στο πολλαπλάσιο ακόμα και την ψηφοθηρία που προηγήθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΑΔΕ: Περίπου 1 εκατομμύριο υπόχρεοι ακόμα δεν έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση

Περίπου 958.000 φορολογικές δηλώσεις απομένουν για να υποβληθούν με την προθεσμία να λήγει στις 28 Αυγούστου μετά και την τελευταία παράταση...