Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Νέα αιχμή Πολάκη κατά Λινού για ανάθεση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο «Prolepsis»

Δεν θα έχει τέλος αυτή η κόντρα του Παύλου Πολάκη με την Αθηνά Λινού.

Ο βουλευτής Χανίων ψάχνει και βρίσκει όλο και περισσότερες αναθέσεις που έχει πάρει το Ινστιτούτο Prolepsis της κυρίας Λινού από «γαλάζιες» Περιφέρειες. Τελευταία ανάθεση που δημοσιοποιείται, είναι από την Στερεά Ελλάδα του Φάνη Σπανού, ύψους 30.000 ευρώ – πέρα από τα 600.000 ευρώ που ήταν ήδη γνωστά για το 2023.

Τώρα, εάν είναι νόμιμο, ηθικό ή οτιδήποτε άλλο, το να έχει μία βουλευτής ενός αντιπολιτευόμενου κόμματος τόσες πολλές και τέτοιες συνεργασίες, με φορείς που ουσιαστικά ελέγχονται από την κυβέρνηση – και είναι στελέχη της ΝΔ αυτοί που εγκρίνουν τόσο μεγάλα ποσά – είναι ένα θέμα που το αξιολογεί κανείς όπως θέλει.


Υπενθυμίζεται ότι το Ινστιτούτο έχει λάβει πάνω από 4 εκατομμύρια επιχορηγήσεις από «γαλάζιες» Περιφέρειες τα τελευταία χρόνια. Δεν θέλουμε καν να φανταστούμε τι θα γίνει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις εμφανιστούν και ο Πολάκης και η Λινού. Όπως φαίνεται πάντως από τα σχόλια στα σόσιαλ μίντια η βουλευτής θα περάσει δύσκολες ώρες.
https://www.topontiki.gr/2024/08/05/nea-echmi-polaki-kata-linou-gia-anathesi-apo-tin-periferia-ditikis-elladas-sto-prolepsis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το αναπόφευκτο δίλημμα

Οι ρυθμοί της επιστροφής στην πολιτική ρουτίνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι μάλλον καταιγιστικοί, με ανοιχτά μέτωπα παντού, στο εσωτ...