Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξέσπασμα Νίκου Μωραΐτη κατά Τσίπρα – «Έκανε την Αριστερά κουρελόχαρτο με τους αριβίστες του»

Εκτός ελέγχου πλέον οι συγκρούσεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα στο στόχαστρο μπαίνει όλο και πιο συχνά ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο στιχουργός και υποστηρικτής για καιρό τουλάχιστον, αν και συχνά πυκνά πλέον παίρνει αποστάσεις, του Στέφανου Κασσελάκη, ξεσπά κατά του πρώην πρωθυπουργού. Κατηγορεί τον Τσίπρα ότι ο πρώην πρωθυπουργός φόρτωσε την Αριστερά με πολιτικά εξαμβλώματα, αρπακτικά και αριβίστες, που εξευτέλισαν τον χώρο και τον έκαναν κουρελόχαρτο.

Η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη:

«Η προσφορά του Κασσελάκη είναι ότι (από απειρία· από πολιτική αφέλεια;) τράβηξε το σεντόνι και αποκαλύφθηκε με τι πολιτικά εξαμβλώματα φόρτωσε ο Αλέξης Τσίπρας την (υποτιθέμενη) Αριστερά. Να τους βλέπεις και να ντρέπεσαι να πεις «είμαι Αριστερός». Ελπίζω αυτή η πληγή για την Αριστερά κάποτε να κλείσει. Όμως θα πάρει πολλά χρόνια και πολύ κόπο να ξεχάσει κανείς ότι τόσοι ιδιοτελείς, τόσα αρπακτικά, τόσοι αριβιστές δήλωσαν κάποτε «Αριστεροί» και εξευτέλισαν τον πιο συνδεδεμένο με το Δίκαιο και τον Αλληλεγγύη πολιτικό χώρο. Προσωπικά, την «Αριστερά μου», αυτή που έχω μέσα μου, δεν την εκχωρώ πλέον σε κανέναν πολιτικό. Για 12 ολόκληρα χρόνια την έδωσα αυτήν τη μέσα μου Αριστερά στον Τσίπρα, και μου την παρέδωσε κουρελόχαρτο»

Η προσφορά του Κασσελάκη είναι ότι (από απειρία; από πολιτική αφέλεια;) τράβηξε το σεντόνι και αποκαλύφθηκε με τι πολιτικά εξαμβλώματα φόρτωσε ο Αλέξης Τσίπρας την (υποτιθέμενη) Αριστερά.
Να τους βλέπεις και να ντρέπεσαι να πεις «είμαι Αριστερός».
Ελπίζω αυτή η πληγή για την…
https://www.topontiki.gr/2024/08/24/chaos-ston-siriza-xespasma-nikou-mora%ce%90ti-kata-tsipra-ekane-tin-aristera-kourelocharto-me-tous-arivistes-tou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το αναπόφευκτο δίλημμα

Οι ρυθμοί της επιστροφής στην πολιτική ρουτίνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι μάλλον καταιγιστικοί, με ανοιχτά μέτωπα παντού, στο εσωτ...