Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Κύρτσος υπέρ Κασσελάκη: Δεν ξέρω άλλον να αντέχει σε τόσες επιθέσεις

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη σπεύδει ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και διαγραφείς από το κυβερνών κόμμα εδώ και χρόνια, Γιώργος Κύρτσος.

Σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει περίπου την απορία του, αλλά και τον θαυμασμό του για το πώς… αντέχει ο Κασσελάκης σε τόσες επιθέσεις που δέχεται από τον «μηχανισμό Μητσοτάκη», αλλά και πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματός του!

Η ανάρτηση:

Μετά τα όσα συνέβησαν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Τσίπρα και την εκλογή Κασσελάκη
δεν υπάρχουν περιθώρια για..πολιτική ανάλυση.
Παρατηρούμε το όλοι εναντίον όλων χωρίς πολιτικό νόημα.
Έχω εντυπωσιαστεί πάντως από τον δυναμισμό και την αντοχή Κασσελάκη.
Βρέθηκε σε άγνωστο γι…

— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) August 28, 2024

«Μετά τα όσα συνέβησαν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Τσίπρα και την εκλογή Κασσελάκη δεν υπάρχουν περιθώρια για… πολιτική ανάλυση. Παρατηρούμε το όλοι εναντίον όλων χωρίς πολιτικό νόημα. Έχω εντυπωσιαστεί πάντως από τον δυναμισμό και την αντοχή Κασελάκη. Βρέθηκε σε άγνωστο για αυτόν τον πολιτικό χώρο, στοχοποιήθηκε αμέσως από τον Μητσοτάκη και έναν πανίσχυρο μηχανισμό, του επιτέθηκαν κατά κύματα στο 80% των πρωτοκλασάτων του ΣΥΡΙΖΑ και είναι ορθός και επιτιθέμενος. Δεν ξέρω άλλον που θα μπορούσε να αντέξει αυτή τη δοκιμασία».
https://www.topontiki.gr/2024/08/28/kirtsos-iper-kasselaki-den-xero-allon-na-antechi-se-toses-epithesis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το αναπόφευκτο δίλημμα

Οι ρυθμοί της επιστροφής στην πολιτική ρουτίνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι μάλλον καταιγιστικοί, με ανοιχτά μέτωπα παντού, στο εσωτ...