Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Κοντά στην Άννα Διαμαντοπούλου ο Γιώργος Φλωρίδης – Η συνάντηση στην Ελάνη και η ομιλία στη Σίβηρη

Διακοπές στη Χαλκιδική κάνει αυτή την εβδομάδα η Άννα Διαμαντοπούλου.

Για την ακρίβεια η άλλοτε φανατική kyriakistas και πλέον υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα συνδυάσει το τερμπόν μετά του ωφελίμου.

Θα βρεθεί δηλαδή στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής για μπάνια, αλλά με την ευκαιρία θα κάνει και συναντήσεις με στελέχη που θα τη βοηθήσουν στην εσωκομματική μάχη, ενώ την Τετάρτη το πρωί θα μιλήσει και σε πολιτικούς φίλους της, σε ένα χώρο πάνω από μπιτσόμπαρο στη Σίβηρη, όπως πληροφορείται η στήλη – για να τα έχουν όλα πρόχειρα προφανώς.

Το ενδιαφέρον είναι ότι τις ίδιες μέρες πάνω κάτω, παραθερίζει στην περιοχή και ο Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος φέρεται να θεωρεί αναγκαία για το ΠΑΣΟΚ, λέει, την εκλογή της Διαμαντοπούλου στην ηγεσία του Κινήματος.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο Φλωρίδης βολιδοσκοπεί για να πιάσει κλίμα, παράγοντες του ΠΑΣΟΚ. Και ό,τι προκύψει μάλλον.

Την Κυριακή εθεάθη μάλιστα στην Ελάνη να τα λέει με τον Στέλιο Αγγελούδη και τον Σπύρο Βούγια.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση να στηρίξει Διαμαντοπούλου, αλλά έναν ρόλο τον παίζει στα πασοκικά πράγματα της Θεσσαλονίκης.

Για την ιστορία, η Ελάνη είναι ο τόπος παραθερισμού των βιομηχάνων της βόρειας Ελλάδας – ισχυρός συμβολισμός, εάν μιλάμε για το χώρο από τον οποίο θα εφορμήσει η Διαμαντοπούλου για να καταλάβει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καθότι η ίδια έχει τα τελευταία πολλά χρόνια ισχυρές διασυνδέσεις και συνεργασίες με επιχειρηματικούς κολοσσούς.
https://www.topontiki.gr/2024/08/12/konta-stin-anna-diamantopoulou-o-giorgos-floridis-i-sinantisi-stin-elani-ke-i-omilia-sti-siviri/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το αναπόφευκτο δίλημμα

Οι ρυθμοί της επιστροφής στην πολιτική ρουτίνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι μάλλον καταιγιστικοί, με ανοιχτά μέτωπα παντού, στο εσωτ...