Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

ΠΑΣΟΚ: Πώς έχουν μοιραστεί οι Ευρωβουλευτές του κόμματος – Ποιους υποψήφιους προέδρους στηρίζουν

Για ένα «καυτό» φθινόπωρο ετοιμάζονται στο ΠΑΣΟΚ καθώς οι υποψήφιοι πρόεδροι θα «φορτσάρουν» για τις κάλπες της 6ης Οκτωβρίου.

Σιγά, σιγά βουλευτές και στελέχη του κόμματος θα παίρνουν πιο ξεκάθαρες θέσεις για το ποιους υποψήφιους προέδρους στηρίζουν με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να μην έχουν ανοίξει πλήρως τα χαρτιά τους.

Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει για τους Ευρωβουλευτές του Κινήματος. Νίκος Παπανδρέου και Σάκης Αρναούτογλου με επιστολές τους έχουν ανακοινώσει την στήριξή τους στο πρόσωπο του Παύλου Γερουλάνου.
Το ερώτημα για το τι προτίθεται να κάνει ο Γιάννης Μανιάτης φαίνεται ότι καλύφθηκε από την κοινή του εμφάνιση με τον Νίκο Ανδρουλάκη στην Επίδαυρο. Οι δυο τους είδαν την παράσταση Βάκχες του Ευριπίδη, που ανέβασε το Εθνικό Θέατρο.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο πρώην Υπουργός στηρίζει τον εν ενεργεία πρόεδρο ενώ σύμφωνα με πρόσωπα που γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του Κινήματος θεωρούν ότι θα το επισημοποιήσει σύντομα.
https://www.topontiki.gr/2024/08/07/pasok-pos-echoun-mirasti-i-evrovouleftes-tou-kommatos-pious-ipopsifious-proedrous-stirizoun/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το αναπόφευκτο δίλημμα

Οι ρυθμοί της επιστροφής στην πολιτική ρουτίνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι μάλλον καταιγιστικοί, με ανοιχτά μέτωπα παντού, στο εσωτ...