Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Απαράδεκτος ο Νίκος Παππάς, αλλά και ο αστυνομικός… «μπουμπούκι»

Η πολιτική αντιπαράθεση που ξέσπασε ανάμεσα στη ΝΔ και τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά για μία κόντρα του τελευταίου στο facebook με αστυνομικό από τη Θεσσαλονίκη, έχει ευτράπελα.

Ο Παππάς, καίτοι είναι πλέον ευρωβουλευτής, θεώρησε ενδεδειγμένο να στήσει καβγά και να απευθύνει μειωτικούς χαρακτηρισμούς στον αστυνομικό, που ήθελε μάλλον να του την… «πει» πολιτικά.

Αντί να ασχολείται με τα της ευρωβουλής – όπου χρειάζεται κόπος να μάθεις ακόμα και τα βασικά – καθόταν και απηύθυνε «απειλές» σαν να τσακώνεται στο γήπεδο.

Ακολούθησε ανακοίνωση της ένωσης αξιωματικών της αστυνομίας, απάντηση του Παππά, δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου και πάει λέγοντας.

Στο καπάκι η Έλενα Ακρίτα αποκάλυψε ότι είχε αντιπαράθεση το 2019 με τον συγκεκριμένο αστυνομικό, που ήταν μέλος της ΝΔ, για διάφορα απειλητικά κατά των αριστερών και μη οπαδών του κόμματός του, που έγραφε στο FB.

Τότε η ΝΔ είχε διαγράψει τον αστυνομικό.

Και τώρα η Ακρίτα επανήλθε αναρωτώμενη πώς και παραμένει ο συγκεκριμένος ακόμα στις τάξεις της αστυνομίας.
Μύλος. Ή αλλιώς, εδώ η χώρα καίγεται (κυριολεκτικά) και κάποιοι… παίζουν στα σόσιαλ μίντια…
https://www.topontiki.gr/2024/08/18/aparadektos-o-nikos-pappas-alla-ke-o-astinomikos-mpoumpouki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απογοήτευση σε πολλές κοινωνικές ομάδες από τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες στη ΔΕΘ

Φουντώνει η ανησυχία στο εσωτερικό της Ν.Δ. καθώς η κοινωνία εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένη από τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετω...