Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

«Κόκκινο πανί» για τον Ανδρουλάκη ο Γιώργος Φλωρίδης

Δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε τον πρώην «σύντροφό» του στο ΠΑΣΟΚ «Παπαγγελόπουλο».

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήταν οξύς απέναντι στον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δε μπορεί να μην ανοίγει ρουθούνι όταν η ΕΥΠ γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου. Πρώτα μόλυνε το Μαξίμου τις μυστικές υπηρεσίες τώρα το κάνει και στη Δικαιοσύνη. Διπλό Σκάνδαλο. Σκάνδαλο παρακολούθησης και συγκάλυψης. Δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα λάμβανε τέτοιες διαστάσεις».
Απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Φλωρίδη είπε: «η κάθε εποχή έχει τους δικούς της Παπαγγελόπουλους». Αν μη τι άλλο σκληρό χτύπημα προς τον πρώην Υπουργό των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δύο άντρες συγκρούονται, ενώ και άλλοι «ΠΑΣΟΚοι» στο παρελθόν έχουν επιτεθεί στον Υπουργό Δικαιοσύνης.
https://www.topontiki.gr/2024/08/05/kokkino-pani-gia-ton-androulaki-o-giorgos-floridis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το αναπόφευκτο δίλημμα

Οι ρυθμοί της επιστροφής στην πολιτική ρουτίνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι μάλλον καταιγιστικοί, με ανοιχτά μέτωπα παντού, στο εσωτ...