Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Πού περνούν τον Δεκαπενταύγουστο οι πολιτικοί αρχηγοί

Oι πολιτικοί αρχηγοί παρακολουθούν τους θρησκευτικούς και τοπικούς εορτασμούς ανά την Ελλάδα για το λεγόμενο «Πάσχα του καλοκαιριού».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παρίσταται στη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Αγιάσο, στη Λέσβο.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει γνωστοποιηθεί πού θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία για τον Δεκαπενταύγουστο. Πάντως, την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις στο νησί της Τήνου εκπροσωπεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Επίσης, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης που επλήγη από την πρόσφατη φωτιά στη βορειοανατολική Αττική, αναμένεται να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης.


Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Μασταμπά του Ηρακλείου Κρήτης.
https://www.topontiki.gr/2024/08/15/pou-pernoun-ton-dekapentavgousto-i-politiki-archigi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το αναπόφευκτο δίλημμα

Οι ρυθμοί της επιστροφής στην πολιτική ρουτίνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι μάλλον καταιγιστικοί, με ανοιχτά μέτωπα παντού, στο εσωτ...