Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

HΠΑ: Αντίσταση στο διεφθαρμένο ''καθεστώς Μητσοτάκη''

Ο Ελληνισμός στις ΗΠΑ οφείλει να πράξει (αφού δεν μπορεί να πράξει στην Ελλάδα), καταγγέλλοντας τον διεφθαρμένο μιζολήπτη πρωθυπουργό του ''καθεστώτος Μητσοτάκη'', στην Ουάσιγκτον και αλλού. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε ακόμα την διαφθορά και παρακμή στο σάπιο κράτος της ψευτοδημοκρατίας. Ούτε τον κάθε αλαζόνα Μητσοτάκη -με την ''κυβερνητική μαφία'' του- να διασύρει την πατρίδα μας.

Αν στο σάπιο κράτος της Ελλάδας υπήρχε δικαιοσύνη, υπήρχαν και ''καθαρά'' ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, μέλη της οικογένειάς του, μαζί με υπουργούς, θα έπρεπε να ήταν στην φυλακή.
Επειδή, οικογένεια Μητσοτάκη ''στα πράγματα'', στην κυβέρνηση, σημαίνει -παραδοσιακά- αρπαχτές, μίζες, διαφθορά, διαπλοκή κλπ.

Τα σκάνδαλα του ''καθεστώτος Μητσοτάκη'', είναι πολλά και θίγουν άμεσα την νεοελληνική ψευτοδημοκρατία. Πολλές και οι μίζες γιά την ''οικογένεια''.

Το παρακράτος (με ''δημοκρατικό'' περιτύλιγμα) του Κυριάκου Μητσοτάκη (του Κων/νου και της Μαρίκας), φρόντισε -μετά τις εκλογές Ιούλιου 2019- να πράξει άμεσα σε 3 τομείς:

Διάλυση με εμφύλιους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έλεγχος - εξαγορά ΜΜΕ, έλεγχος - εξαγορά ''δικαιοσύνης''. Και φυσικά, με υπουργούς ''δικαιοσύνης'' ελεγχόμενα, πρόθυμα ''ανθρωπάκια'', γιά να μην ενοχλείται η ''οικογένεια διαχρονικών μιζοληπτών- αρπακτικών Μητσοτάκη''.

Και τα κατάφερε, χωρίς αντιδράσεις, χωρίς αντιστάσεις από τον (αποβλακωμένο) λαό και τα αστεία κόμματα, με την χρήση εξαγορασμένων, ''φτηνών'' ΜΜΕ, που εξευτελίζουν την δημοσιογραφία!!!

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, κάθε φορά που ''στριμώχνεται'' η διεφθαρμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη με σκάνδαλα, κάποια νέα ''κρίση'' με τυχοδιώκτες ψευτοαριστερούς ''χρήσιμους ηλίθιους'', θα ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ και τα εξαγορασμένα ΜΜΕ θα στρέψουν την προσοχή του κόσμου στους χαζοΣΥΡΙΖΑ-ίους. (Σημ.: Τον ΣΥΡΙΖΑ έχει βαλθεί να τον διαλύσει, να τον κλείσει, ο Αλέξης Τσίπρας).

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με χαζο- ''δηλώσεις'', ανακοινώσεις και ''ατάκες'' στο ''τουίττερ'', νομίζουν ότι κάνουν αντιπολίτευση, νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους.

Στην Βουλή υπάρχει παρουσία -κατά πλειοψηφία- βουλευτών, αποτυχημένων επαγγελματικά, αργόσχολων, μικρομέτριων της διαπλοκής.

Και τα ΜΜΕ (ως ''υπηρετικό προσωπικό Μητσοτάκη'') αποβλακώνουν τον λαό, γιά να μην αντιδρά, ώστε η ''οικογένεια Μητσοτάκη'', να ενεργεί χωρίς έλεγχο και να μαζεύει χρήμα, βασικά ''μαύρο'', από (νομοθετικές και λοιπές- π.χ. αναθέσεις έργων) ''εξυπηρετήσεις'' σε ημέτερους.

Στην διεφθαρμένη χώρα με το σάπιο κράτος, φυσικά το ''πόθεν έσχες'' των διαπλεκόμενων πολιτικών, είναι αστεία περίπτωση.

Το Σύνταγμα παραβιάζεται, ευτελίζεται (π.χ. άρθρο για επιστολική ψήφο απόδημων, χωρίς περιορισμούς) και η γραφική πρόεδρος της Δημοκρατίας, που υποτίθεται θα το προστατεύει, παραμένει ''γλάστρα''' γιά επικύρωση νόμων που βολεύουν το ''καθεστώς''..

Η παράδοση στην ''μπανανία'' συνεχίζεται: Το κράτος πρέπει να υπηρετεί και συντηρεί την ευρύτερη οικογένεια μιζοληπτών, απατεώνων Μητσοτάκη.

Και κάθε φορά που η αντιπολίτευση μιλάει γιά τα οικονομικά σκάνδαλα της κυβέρνησης και ειδικά αυτά της ''οικογένειας'', τότε το ''υπηρετικό προσωπικό Μητσοτάκη'', τα εξαγορασμένα, εξευτελισμένα ΜΜΕ πιάνουν δουλειά και βαράνε όσους κάνουν κριτική.

Δισεκατομμύρια γιά εξοπλισμούς και μίζες
Στην Ελλάδα υπάρχει παράδοση δεκαετιών γιά μεγάλες μίζες από την αγορά οπλικών συστημάτων.

Τώρα δαπανήθηκαν δισεκατομμύρια γιά Rafale, F-35, φρεγάτες κλπ. Μεγάλες και οι μίζες και η ''οικογένεια'' ΔΕΝ χάνει τέτοιες ευκαιρίες.

Αλλά η αντιπολίτευση σιωπή, ούτε την λέξη ''μίζα'' τολμά να πει, ούτε ζητά από τον πρωθυπουργό να δηλώσει αν υπήρξαν ή όχι μίζες.

Φυσικά υπάρχει αιτία:

Το ΠΑΣΟΚ βρωμάει άσχημα από τις μίζες επί διακυβέρνησης δικής του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης, βρωμάει (μίζες, αναβάθμιση F-16, Ρ-3 Orion κλπ). Επί πρωθυπουργίας Τσίπρα υπήρχαν μίζες -αρπαχτές, που διαχειρίζονταν στο ''Μαξίμου'', οι υπουργοί του, Αλ. Φλαμπουράρης και Ν. Παππάς. 'Εχουμε περιπτώσεις Ελληνοαμερικανών υποψήφιων επενδυτών, από τους οποίους ζητήθηκαν ''μίζες'' από τους δύο υπουργούς του Τσίπρα, γιά να ''διευκολύνουν''.

Υποκλοπές, παρακολουθήσεις (Predator) κλπ.
Ο (διαπλεκόμενος) αντιεισαγγελέας Αχιλ. Ζήσης, ελεγχόμενος από την ''οικογένεια'', απάλλαξε όλους τους εμπλεκόμενους και ο θλιβερός 'Αρειος Πάγος, επικύρωσε, πιστοποιώντας, πόσο πολύ εξευτελισμένη και ελεγχόμενη είναι η ''δικαιοσύνη'' στην Ελλάδα.

Μία χώρα, θεωρείται διεφθαρμένη, όταν η ''δικαιοσύνη'' της είναι διεφθαρμένη. Και στο σάπιο κράτος, οι παρακολουθήσεις γίνονταν με την γνώση και ''εντολή'' του ανασφαλή και κομπλεξικού Κυρ. Μητσοτάκη.

Τι φοβάται ο Μητσοτάκης;;; Μα φυσικά, μην αποκαλυφθούν -βασικά- οι χοντρές ''μίζες'' στην ''οικογένεια'' και καταλήξει στην φυλακή.

Ο πρωθυπουργός, είναι δουλοπρεπής και υποτακτικός σε ΗΠΑ και αλλού επειδή ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οι ''Υπηρεσίες'' τους για τις ''μίζες'' και τον χρησιμοποιούν.

Υπάρχουν κι άλλα:

- Ψευτιές, υποκρισίες, απάτες: Φτωχοποίηση λαού και υπερκέρδη εταιριών (με ''δώρα'' στους κυβερνώντες).

- Οι ακροδεξιοί- χουντικοί Αδ. Γεωργιάδης, Μ. Βορίδης, Θ. Πλεύρης, είναι οι ''κορυφαίοι'' εκπρόσωποι της ΝΔ στα ΜΜΕ, που την προωθούν... ιδεολογικά.

- Γυναικοκτονίες, οργανωμένο έγκλημα, παιδεραστίες, ζωοκτονίες κλπ, είναι τα κατορθώματα της κυβέρνησης αποτυχημένων το μιζολήπτη Μητσοτάκη.

- Βουλή, με αργόσχολους ''ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας'', ως πλυντήριο ανομιών και ''κουκούλωμα''.

- Tραγωδία Τέμπη, ''κουκούλωμα''.

- Δολοφονία Καραϊβάζ, χωρίς... δράστες, ''κουκούλωμα''.

- Ναυάγιο Πύλου, ''κουκούλωμα''.

- Σκάνδαλο με emails απόδημων Ελλήνων (Ασημακόπουλου), ''κουκούλωμα''.

- Μίζες novartis, ''αδιευκρίνιστες καταθέσεις'' σε λογαριασμούς υπουργών Αδ. Γεωργιάδη, Δ. Αβραμόπουλου.

- ''Μαύρο χρήμα'' στην οικογένεια από εξυπηρετήσεις ''ημέτερων επιχειρηματιών'' και λοιπών.

- Παραχωρήσεις, υποχωρήσεις από τον υποτακτικό και ξενόδουλο πρωθυπουργό, στην Τουρκία.

- Ιδιοκτησία 40+ ακίνητων από τον αργόσχολο πρωθυπουργό (με τα χρήματα από τον... μισθό του!!!), γόνο της οικογένειας διαχρονικών μιζοληπτών και υιό αποστάτη, αρπακτικού, απατεώνα, αρχαιοκάπηλου, έμμισθου πράκτορα CIA.

Και το χειρότερο: Καταστροφή της ελληνικής Παιδείας, με ορατόν τον κίνδυνο αφανισμού της Ελλάδας, σε 20-30 χρόνια.

Η ιστορία, γιά την οικογένεια Μητσοτάκη (πατέρα και υιό πρωθυπουργούς) μόνο άσχημα θα έχει να γράψει. Γιά σκάνδαλα. αποστασίες, μίζες, διαφθορά, ξενοδουλία, βρωμιές κλπ

Σημ.: Το κόμμα απατεώνων ''Νέα Δημοκρατία'', χρωστά σε τράπεζες μισό δισεκατομ. ευρό. Κάποια ''νύχτα στην εξευτελισμένη Βουλή'', με... ''(ν)τροπολογία'' θα διαγράψουν τον χρέος. Αυτό το κόμμα θα... φιάξει την οικονομία;;; Επί ΝΔ- Μητσοτάκη, το δημόσιο χρέος αυξάνεται επικίνδυνα.

Να αντδράσουμε
Οφείλουμε να αντιδράσουμε, να πράξουμε στις ΗΠΑ. Στην Ελλάδα δεν μπορούν, επειδή το διεφθαρμένο καθεστώς ελέγχει ''δικαιοσύνη'' και ΜΜΕ.

Nα ενημερώσουμε Λευκό Οίκο, Κογκρέσσο, ΜΜΕ, να καταγγείλουμε το διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη. Να τονίζουμε ότι η Ελλάδα κατάντησε'' μπανανία'', με εξευτελισμένη ''δικαιοσύνη'' και εξαγορασμένα ΜΜΕ. 'Οτι ο λαός της, αξίζει καλύτερα και θα πρέπει οι ΗΠΑ να μην στηρίζουν το διεφθαρμένο καθεστώς του μιζολήπτη-απατεώνα.

H αρχή έγινε Μάρτιο 2024 (με έκκληση στην Ομογένεια από το ''ΚΑΛΑΜΙ''), όταν ο πρωθυπουργός είχε ''σίγουρη'' την πρόσκληση Λευκού Οίκου γιά να παραστεί (πάλι) στην τελετή γιά επέτειο έναρξης Επανάστασης 1821. Αλλά, μετά από αποστολή επιστολών / emails στον Λευκό Οίκο, από Ομογενείς που τον ''στόλιζαν'', η πρόσκληση ΔΕΝ στάλθηκε.

Σημ. 1: Τα δημοσιεύματα σε αμερικάνικα ΜΜΕ τελευταία (π.χ. Νιού Γιόρκ Τάιμς), είναι εξετυτελιστικά γιά την πατρίδας μας, εξαιτίας των πράξεων του διεφθαρμένου ''καθεστώτος Μητσοτάκη'' και του διασυρμού της θλιβερής, ελεγχόμενης ''δικαιοσύνης''.

Σημ. 2: Ανώτατοι δικαστές αρνούνται, με την ανοχή κυβέρνησης, να εμφανιστούν σε Επιτροπή της Βουλής.

(Θα υπάρξει και συνέχεια)
https://kalami.us/2024/omogeneia/antistash-kathestos-mhtsotakh.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το αναπόφευκτο δίλημμα

Οι ρυθμοί της επιστροφής στην πολιτική ρουτίνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι μάλλον καταιγιστικοί, με ανοιχτά μέτωπα παντού, στο εσωτ...