Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Πολάκης σε Γεωργιάδη: έλα να μας βγάλεις από την αίθουσα αν έχεις άντερα

Την οργή του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποκάλεσε «σύγχρονο Κασιδιάρη», όπως και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Γεωργιάδη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.
«Γεωργιάδη! Έλα να μας βγάλεις από την αίθουσα εσύ, αν έχεις άντερα! Άντε, ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζή, που θα τολμήσεις εσύ σκουπίδι της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις .... ΟΥΣΤ !!» έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.




Στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Όταν είπα χθες ότι η αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά, τους εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη ο οποίος έλεγε ακριβώς τα ίδια, έπεσαν οι δημοσιογράφοι να με φάνε. Το βράδυ ο κ. Πολάκης έσπευσε με μία «καλαίσθητη» και «ήρεμη» ανάρτηση του να αποδείξει απλώς τους ισχυρισμούς μου..." έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Twitter.



https://www.ant1news.gr/eidiseis/article/551287/polakis-se-georgiadi-ela-na-mas-bgaleis-apo-tin-aithoysa-an-exeis-antera#.XcabibqxXow.mailto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...