Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Προκαλεί η Τουρκία: Πέντε νέες γεωτρήσεις το 2020 στην Ανατολική Μεσόγειο

Σε πέντε νέες γεωτρήσεις θα προβεί η Τουρκία το 2020 στην ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με τη στρατηγική που ανέπτυξε ο υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ ενώπιον της επιτροπής προϋπολογισμού της τουρκικής βουλής.
Όπως αναφέρεται στον Φιλελεύθερο Κύπρου, ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας δήλωσε ότι αρκετές εκθέσεις διεθνώς αναγνωρισμένων οργανισμών εκτιμούν ότι η λεκάνη της ανατολικής Μεσογείου διαθέτει σημαντικά αποθέματα φυσικού αερίου και η Τουρκία με βάση τα δικαιώματα που της
παρέχει το διεθνές δίκαιο έχει προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες.
Ο Φατίχ Ντονμέζ διαβεβαίωσε την εθνοσυνέλευση ότι η Τουρκία μαζί με το ψευδοκράτος, χωρίς να παραχωρήσει κανένα από τα νόμιμα δικαιώματά τους, θα συνεχίσουν τις περιεκτικές και σε βάθος χρόνου έρευνες και γεωτρήσεις στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.
Υπογράμμισε επίσης ότι η Τουρκία έχει αποκτήσει πλέον την ικανότητα να συγκεντρώνει στοιχεία, διεξάγοντας τρισδιάστατες σεισμικές έρευνες στη θάλασσα, και να διεξάγει γεωτρήσεις με βάσει δικές της, εθνικές μεθόδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...