Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Κουβέλης: Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δεν σημαίνει εκχώρηση της ιδεολογικής και πολιτικής ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβερνητική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δεν σημαίνει εκχώρηση της ιδεολογικής και πολιτικής ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς ούτε το αντίστροφο», σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο Documento.
Για τους χειρισμούς στο θέμα της κράτησης των δύο στρατιωτικών, ο κ. Κουβέλης τονίζει ότι η κυβέρνηση δεν κρατάει χαμηλούς τόνους με την έννοια ότι μένει χωρίς πρωτοβουλίες, αντίθετα συνεχίζεται η δραστηριότητα του υπουργείου Εξωτερικών προκειμένου να γνωστοποιηθεί το θέμα στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σχετικά με τις σχέσεις της
κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη, διευκρινίζει πως η κριτική σε κάποιες δικαστικές αποφάσεις δεν συνιστά παρέμβαση, ενώ δηλώνει ότι η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να αισθάνεται «διάδικος» της κρινόμενης υπόθεσης.
Τέλος, για τη στάση της αντιπολίτευσης στο σκάνδαλο Novartis, ο κ. Κουβέλης τονίζει πως η οποιαδήποτε αντιδικία προκαλεί «δεν δείχνει σεβασμό στη θεσμική λειτουργία της έρευνας και του ελέγχου τέτοιων υποθέσεων».
http://www.topontiki.gr/article/265492/koyvelis-i-synergasia-me-toys-anel-den-simainei-ekhorisi-tis-ideologikis-kai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...