Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Φαρμακοβιομηχανία και η γρίπη των χοίρων - παράδειγμα χρεοκοπίας της Ιατρικής.

Ο φόβος είναι πολύ κακός σύμβουλος, λέει ένα γερμανικό ρητό' και τον φόβο χρησιμοποίησε η φαρμακοβιομηχανία για να πουλήσει σε κυβερνήσεις εκατομμύρια δόσεις εμβολίου, οι οποίες τελικά έμειναν αχρησιμοποίητες.
Δυστυχώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κατέστρεψε την πολύτιμη εμπιστοσύνη την οποία τού είχαν πληθυσμός και γιατροί. Πολλοί θέτουν το ερώτημα, πώς ήταν δυνατόν ο ΠΟΥ να οδηγηθεί σε τέτοια λανθασμένη εκτίμηση και αντίδραση. Και όμως, η απάντηση είναι απλή: μέσω επιστημόνων οι οποίοι περιλαμβάνονται στις καταστάσεις μισθοδοσίας της φαρμακοβιομηχανίας.

Ο καθηγητής R. Anderson, ο βασικότερος σύμβουλος της αγγλικής κυβέρνησης, αποσιωπούσε ότι αμειβόταν από την βιομηχανία GlaxoSmithKline με 130.000 ευρώ ετησίως!



Ο καθηγητής Α.Windorfer ομολόγησε ότι ελάμβανε χρήματα από την ίδια εταιρεία(Glaxo....) και τη Novartis (εξέφρασε την ‘πρόβλεψη’ 35.000 νεκρών στη Γερμανία!).

Ο καθηγητής W.D.Ludwig, πρόεδρος της επιτροπής φαρμάκων των γερμανών γιατρών, δηλώνει: ‘οι υγειονομικές υπηρεσίες των διαφόρων χωρών έπεσαν στην παγίδα της φαρμακοβιομηχανίας, η οποία με τη τρομοκρατία προσπαθούσε να κερδίσει χρήματα’ (Bethe & Elger 2010). 

Χαρακτηριστικό της αναξιοπιστίας των ιατρικών προβλέψεων είναι ο ακόλουθος πίνακας:



Πρόβλεψη για νεκρούς από την γρίπη των χοίρων και πραγματικό αποτέλεσμα (*)





Γερμανία: πρόβλεψη 100.000,  νεκροί 240





ΗΠΑ:  πρόβλεψη 200.000,  νεκροί 2.600  





Παγκοσμίως: πρόβλεψη 2 εκατoμ.(το λιγότερο),  νεκροί 16.500

(*) Στοιχεία: Παγκόσμιος Οργανιομός Υγείας, Γερμ. Ινστιτούτο Robert Koch (Βερολίνο), Φορέας Ελέγχου Λοιμώξεων CDC των ΗΠΑ (DER SPIEGEL 10/2010). (*) περιπτώσεις, μέχρι Μάρτιο 2010

Στην Ελλάδα πολλοί γιατροί, καθηγητές και καθηγήτριες, επιχειρούσαν μέσω της τηλεόρασης να μας πείσουν να εμβολιαστούμε, ακόμα και όταν τα άλλα κράτη (αλλά και η Ελλάδα) προσπαθούσαν να πουλήσουν τα αποθέματα εμβολίων τους.
Ενώ σε όλη την Ευρώπη τα υπουργεία κάνουν την αυτοκριτική τουςεμείς στην Ελλάδα δεν μάθαμε πόσα εμβόλια αγόρασε το Υπουργείο και πού κατέληξαν οι τεράστιες ποσότητες που δεν χρησιμοποιήθηκαν. Μόνον η υπουργός της Πολωνίας αρνήθηκε με τα υπάρχοντα τότε στοιχεία, να αγοράσει εμβόλια και οι υπουργοί των άλλων χωρών την κοιτάζουν τώρα με μεγάλη ζήλια’, όπως έγραψε γνωστό περιοδικό.
.................................................................................................................................

ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...