Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

Διαψεύδει ο Κώστας Καραμανλής δημοσίευμα για επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα

Διαψεύδει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή σημερινό δημοσίευμα ότι ο ίδιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την προκλητικότητα της Άγκυρας και τη σύλληψη των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών.

Η ανακοίνωση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού τονίζει:

«Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», το οποίο αναφέρεται σε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με το κ. Κώστα Καραμανλή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». Το δημοσίευμα ανέφερε, επικαλούμενο πηγές του Μαξίμου, ότι ο Πρωθυπουργός ζήτησε πρόσφατα τη γνώμη
του Κώστα Καραμανλή για το χειρισμό της υπόθεσης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, με τον κ. Καραμανλή να συνιστά στον Αλέξη Τσίπρα, πάντα σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ότι οι κινήσεις του πρέπει να προσεκτικές καθώς οι Τούρκοι μπορεί να οδηγήσουν τη χώρα σε θερμό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρώην πρωθυπουργός συνέστησε επίσης στον κ. Τσίπρα να μην έχει απευθείας συνεννόηση με τον Ερντογάν, για να μην εμπλακεί σε διαδικασία παζαριού, χωρίς ουσιώδες αποτέλεσμα.
http://www.topontiki.gr/article/265364/diapseydei-o-kostas-karamanlis-dimosieyma-gia-epikoinonia-me-ton-alexi-tsipra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με εντολή Ν.Δ λογοκρισία ΕΡΤ σε όλες τις ειδήσεις από την περιφέρεια λόγω Λέσβου

Εδώ και λίγες ώρες οι δημοσιογράφοι όλων των περιφερειακών Μέσων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης της ΕΡΤ δεν μπορούν να ανεβάσουν καμία απο...