Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

#Panamapapers ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ – Mossack & Fonseca: Πολιτικοί μας ζήτησαν να ξεπλύνουμε μίζες μέσω Μαλτέζικων στοιχηματικών εταιρειών!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ «ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ» ΠΑΝΑΜΕΖΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΑΠΟ ΜΑΛΤΕΖΙΚΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ – ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΠΛΗΘΟΣ ΜΑΛΤΕΖΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΕΒΓΑΖΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!

240 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ!
Ραγδαίες εξελίξεις με έντονο Ελληνικό ενδιαφέρον προκύπτουν από τις αποκαλύψεις των υπευθύνων της Παναμέζικης εταιρείας, των οποίων τα αρχεία οφσορ που διατηρούσαν, διέρρευσαν στην μαζικότερη διαρροή εγγράφων της νεώτερης ιστορίας. Κατά την ανάκριση των υπευθύνων από τις αρχές προέκυψε κολοσσιαίο σκανδαλο διεθνών διαστάσεων στο οποίο εμπλέκονται άγνωστος αριθμός στοιχηματικών εταιρειών με έδρα Μάλτα, οι οποίες στην μετοχική τους σύνθεση είχαν Παναμέζικες οφσορ πισω από τις οποίες κρύβονται πολιτικά πρόσωπα!
Όπως προκύπτει από τις αποκαλύψεις, υψηλόβαθμοι πολιτικοί αδειοδοτούσαν συγκεκριμένες εταιρείες, αφού συμμετείχαν εν κρυπτώ στην μετοχική τους σύνθεση μέσω οφσορ, ξεπλένοντας δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη καθότι η εταιρεία NEXIA BT που αναλάμβανε το ξέπλυμα εκπροσωπεί πάνω από 240 στοιχηματικές εταιρείες.
Στην Μάλτα καταρρέει η κυβερνηση, στην Ελλάδα υπάρχει ΠΛΗΡΗΣ συσκότιση.
Αναμένουμε λοιπόν την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων για να δούμε μήπως υπάρχει κάποια «απλή» εξήγηση στα ανεξήγητα.
 https://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...