Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Βασιλιάς της Ιορδανίας: «Η Τουρκία σκοπιμως προωθει στην Ευρώπη τους Τζιχαντιστές» #DestroyTurkey

Οπως γράφαμε και μετά την επίθεση στο Βέλγιο, ο ένας βομβιστής, ο Ιμπραχίμ Ελ Μπακραουί, ο οποίος ανατινάχθηκε στις 22 Μαρτίου στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών,  τον είχε συλλάβει η Άγκυρα τον Ιούνιο κοντά στη μεθόριο με τη Συρία, αλλά μετά τον άφησε ελεύθερο και τον «απέλασε»(;) στην Ολλανδία, απο όπου φυσικά, νομιμα κυκλοφορούσε στην Ευρώπη, μέχρι την μοιραία ημέρα τους Τρομοκρατικού χτυπήματος. 
Τωρα απο τα πιο επίσημα χείλη του ανωτατου άρχοντα της Ιορδανίας έρχεται και πάλι να μας επιβεβαίωσει τις σχέσεις Τουρκιας και Τζιχαντιστών.
Συγκεκριμένο ο Ιορδανος Βασιλιάς αποκάλυψε ότι η προώθηση των Τζιχανιστών
στην Ευρώπη ειναι «μέρος της Τουρκικη πολιτικης»
“The fact that terrorists are going to Europe is part of Turkish policy,» said King Abdullah. «Turkey keeps on getting a slap on the hand, but they are let off the hook.”
Να θυμίσουμε ότι η Ιορδανία ήταν μέχρι πριν λίγο καιρο, σύμμαχος με την Τουρκια, μέλος του ατύπου «μουσουλμανικου» τόξου που ήθελε να δημιουργήσει ο Νταβούντογλου.
Δεν είναι καθόλου τυχαιο ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται και μέτα την επίσκεψη του Ελληνα ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στην Ιορδανία τον Ιανουάριο όπου συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα της Ιορδανίας Feisal Bin Al-Hussein, τον Ιορδανό Πρωθυπουργό και Υπουργό Άμυνας Dr. Abdullah Ensour και τον Πρόεδρο της Ιορδανικής Βουλής Atef Tarawneh.
 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου