Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Εκτακτες εξελίξεις για το μοιραίο Boeing: Επεσε χωρίς επιζώντες

Εκτακτες εξελίξεις για το μοιραίο Boeing: Επεσε χωρίς επιζώντεςΚοντά στη λύση του μυστηρίου για το τι απέγινε το εξαφανισμένο Boeing φαίνεται πως είναι οι έρευνες. Οι εξελίξεις της τελευταίας ώρας αποτελούν ενδείξεις πως σημειώθηκε κάποια σημαντική πρόοδος στην αναζήτηση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, με την εταιρεία να αποδέχεται πλέον με ανακοίνωσή της το μοιραίο.
«Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να καταλήξουμε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η πτήση MH370 χάθηκε και κανείς από τους επιβαίνοντες δεν επέζησε. Πρέπει να αποδεχθούμε τώρα ότι όλες οι αποδείξεις συνιστούν ότι το αεροπλάνο έπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», ανέφερε η ανακοίνωση της Malaysia Airlines, η οποία εστάλη και με SMS στα κινητά
των συγγενών που αγωνιούν εδώ και δύο εβδομάδες για ένα νέο.

Παράλληλα, οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων στην πτήση MH370 κλήθηκαν σε έκτακτη ενημέρωση στις 4 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), στην οποία τους μίλησε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας.«Από τη νέα ανάλυση των δεδομένων από το βρετανικό δορυφόρο συμπεραίνεται ότι η πτήση ΜΗ370 πέταξε κατά μήκος του νοτίου ''αεροδιαδρόμου'' και η τελευταία του θέση ήταν στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, δυτικά του Περθ. Πρόκειται για μια απομακρυσμένη περιοχή, πολύ μακριά απο την οποιαδήποτε στεριά. Βρίσκομαι εδώ βαθιά λυπημένος γιατί πρέπει να σας ενημερώσω, ότι σύμφωνα με τα νέα αυτά δεδομένα, η πτήση ΜΗ370 τελείωσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό».
Παράλληλα, το BBC και η Guardian μεταδίδουν πως μέλη των οικογενειών των αγνοουμένων θα μεταφερθούν στην Αυστραλία έπειτα από την ενημέρωση.
Nωρίτερα, σήμερα πάντως, αεροπλάνα της Αυστραλίας εντόπισαν κοντά νοτιοδυτικά του Περθ αντικείμενα στο νερό, τα οποία αναμένεται να ανασυρθούν τις επόμενες ώρες για να διαπιστωθεί αν ανήκουν στο μοιραίο boeign. Οι έρευνες έχουν διακοπεί- καθώς έχει πέσει η νύχτα στον Ινδικό Ωκεανό, νοτιοδυτικά του Περθ όπου έχει επικεντρωθεί η αναζήτηση- αλλά δύο πλοία παραμένουν στην περιοχή.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σημασία της αναδιάρθρωσης του χρέους το 2012 - Η συμβολή του Τσαρλς Νταλάρα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους που συντελέστηκε το 2011 - 2012 εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, κρίσιμη και ενεργός. Οι διεθνείς...