Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ο Σταύρος παρακολουθεί τον… Σταύρο!


Picture 0 for Ο Σταύρος παρακολουθεί τον… Σταύρο!

Στην επίσκεψή του στη Χαλκίδα ο Σταύρος Θεοδωράκης, ως επικεφαλής της κίνησης «Ποτάμι», αναφέρθηκε στην επιρροή, κατά τον ίδιο, που έχει το Ποτάμι στα υφιστάμενα κόμματα. Ο επικεφαλής της νεότευκτης πολιτικής κίνησης ανέλυσε το ότι τα κόμματα πλέον αλλάζουν και ότι υποστηρίζουν πως «πρέπει να ανοιχτούμε στην κοινωνία, πρέπει να επιλέξουμε ανθρώπους από την κοινωνία, πρέπει να γίνουμε ομπρέλα για πολλές απόψεις, ειπώθηκε στη Θεσσαλονίκη». Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσέθεσε «νομίζω ότι το Ποτάμι, άμα τη εμφανίσει, αρχίζει και αλλάζει τους όρους του πολιτικού παιχνιδιού».
Τι διαπιστώσαμε; Ότι ο Σταύρος τελευταία παρακολουθεί τον… Σταύρο! Γιατί στη Θεσσαλονίκη ο μόνος που έχει μιλήσει τελευταία (και κατ’ επανάληψη) για σύνθεση απόψεων, για την ανάγκη να
«ενώσουμε δυνάμεις», για υποψηφίους από την κοινωνία, είναι ο Σταύρος Καλαφάτης. Αυτό είναι το βασικό μήνυμα του Καλαφάτη – και του συνδυασμού του «Εντάξει» - την τελευταία εβδομάδα, όπου συμμετέχει σε εκδηλώσεις για να ακούσει τις προτάσεις της κοινωνίας και να τοποθετηθεί για τον τρόπο που ο ίδιος, ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, απαντά σε αυτές τις ανάγκες.
Για έναν προσεκτικό παρατηρητή τα παραπάνω θα μπορούσαν εύκολα να αποτελούν την πρώτη πράξη ενός νέου πολιτικού «φλερτ» ανάμεσα στο (κεντροαριστερό) Ποτάμι και στην «ανανεωτική κεντροδεξιά» που λάνσαρε πρόσφατα ο Καλαφάτης!
Λέτε;
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...