Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Σταύρος Θεοδωράκης: Μου κάνουν κριτική γιατί δεν βλέπουν λιμουζίνες, μπόντιγκαρντ και κοστούμια [εικόνες]

Σταύρος Θεοδωράκης: Μου κάνουν κριτική γιατί δεν βλέπουν λιμουζίνες, μπόντιγκαρντ και κοστούμια [εικόνες]
Συνομίλησε με κόσμο και έκανε βόλτες στην Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα, την Πέμπτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης, που περιόδευσε για δεύτερη μέρα στην Ήπειρο. Μετά τις φωτογραφίες με τις αγελάδες, που δημοσίευσε «Το Ποτάμι» χθες, ο αρχηγός του κόμματος, με το γνωστό του στυλ και το σακίδιο στον ώμο, φωτογραφήθηκε με πολίτες της Πρέβεζας και μπροστά στις ψαρόβαρκες, στο λιμανάκι της Ηγουμενίτσας.
Στην ομιλία του σε νέους της πόλης, σε μαγαζί της παραλίας το βράδυ της Πέμπτης, ο αρχηγός του κόμματος «Το Ποτάμι», απάντησε στην κριτική που δέχεται το κόμμα από τη στιγμή της ίδρυσής του:

«Είναι ενδιαφέρον να δει κανείς τις φάσεις από τις οποίες έχει περάσει η κριτική για το Ποτάμι. Τις πρώτες μέρες μας έλεγαν φάρσα, επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Όταν είδαν ότι μιλάμε σοβαρά, μας είπαν ότι είμαστε κατασκεύασμα της μιντιοκρατίας. Μετά φάνηκε όμως ότι τα μέσα δεν μας στηρίζουν και πολύ, οπότε η κριτική επικεντρώθηκε στο ότι το Ποτάμι είναι απολίτικο. Με αυτό φυσικά εννοούσαν ότι δεν είμαστε σαν τα παλιά κόμματα, γιατί στην Ελλάδα υπάρχει μια σύγχυση μεταξύ του κομματικού και του πολιτικού».
«Το επόμενο επιχείρημα ήταν ότι δεν έχουμε θέσεις, και τώρα που είμαστε οι μόνοι που έχουμε δημοσιεύσει ξεκάθαρες και συγκεκριμένες θέσεις για την Ευρώπη και οι άλλοι ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει, περάσαμε στο νέο επιχείρημα, ότι είμαστε λαϊκιστές» συνέχισε την ομιλία του ο Σταύρος Θεοδωράκης που κατέληξε: «Και τα λένε αυτά άνθρωποι που σιωπούν για όλους αυτούς που υπόσχονται λύσεις με το πάτημα ενός κουμπιού ή επιδίδονται σε μπαράζ παροχών λίγο πριν τις εκλογές. Ίσως μερικοί αν δεν δουν λιμουζίνες – μπόντικαρντ και κουστούμια να μπερδεύουν το λαϊκό με το λαϊκίστικο».
















http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...