Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ολοκληρώνονται, για φέτος, οι συναντήσεις του Δημάρχου με τους κατοίκους


Με τη συνάντηση στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12 - Γέρακας) τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 19:00, ολοκληρώνονται για το 2014, οι συναντήσεις του Δημάρχου με τους κατοίκους.

Πρόκειται για μια παλιά "συνήθεια" του Δημάρχου, που ξεκινάει από το τ.Δήμο Γέρακα όπου κάθε χρόνο σε όλες τις γειτονιές της πόλης ο Δήμαρχος συναντούσε τους κατοίκους, τους μίλαγε, τους άκουγε, τους απαντούσε, υιοθετούσε ή απέρριπτε προτάσεις και ιδέες, προγραμμάτιζε από κοινού με τους κατοίκους.

Στον ενιαίο πια Καλλικρατικό Δήμο Παλλήνης, η "συνήθεια" αυτή διεκόπη το 2011 λόγω του φόρτου εργασίας από την πρόσφατη Καλλικρατική Ένωση, αλλά συνεχίστηκε το 2012, το 2013 και ολοκληρώνεται αύριο 31 Μαρτίου με τη συγκέντρωση στο Δημαρχείο, για το 2014.

Αρκετοί, οι ίδιοι από παλιά, με μικρές προσθήκες σήμερα, προσπάθησαν να υποβαθμίσουν αυτή τη λειτουργία του Δημάρχου. Είπαν ότι είναι υποχρέωσή του που προκύπτει από το Νόμο, είπαν ότι δεν
είναι πραγματικός απολογισμός είπαν... είπαν... δεν μας είπαν όμως ότι αυτό δεν γίνεται πουθενά αλλού στην Ελλάδα. 


Ότι όμως και αν έχει ειπωθεί το αποτέλεσμα είναι ένα. Ο Δήμαρχος Παλλήνης και η ομάδα του δεν φοβούνται να κοιτάξουν τους κατοίκους κατάματα, δεν φοβούνται το διάλογο μαζί τους - αντίθετα τον επιδιώκουν - γιατί δεν αποτελούν μια εξαφανισμένη Δημοτική Αρχή. 
Είναι παρόντες συνεχώς, με έργο, με άποψη, με όραμα. 

Οι συναντήσεις με τους κατοίκους και ο διάλογος μαζί τους θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. 
http://www.dimitriskarras.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...