Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΟΜΠΑΜΑ: ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

obama-diagelma939sjfhf

Τη βαθιά ανησυχία του για τις τελευταίες εξελίξεις εξέφρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στον Λευκό Οίκο.
Σχολιάζοντας τις κινήσεις της Μόσχας ο Μπαράκ Ομπάμα τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι ο ίδιος και το επιτελείο του βρίσκονταν σε καθημερινή επαφή με την ουκρανική και ρωσική κυβέρνηση, υπάρχει έκδηλη ανησυχία για την στρατιωτική εισβολή στην Κριμαία.
«Μια ενωμένη και ειρηνική Ουκρανία είναι προς όφελος τόσο της Ευρώπης και της διεθνής κοινότητας όσο και της ίδιας της Ρωσίας» σημείωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και συνέχισε σημειώνοντας «Οποιαδήποτε κίνηση ενάντιαστην εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας θα προκαλέσει γενικότερη αποσταθεροποίηση στην περιοχή».

Επισήμανε, ακόμη, ότι η Ρωσία επεμβαίνει σε ζητήματα για τα οποία πρέπει να αποφασίσει μόνος του ο λαός της Ουκρανίας, ενώ υπογράμμισε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ΕΕ, την Ουκρανία και τον ίδιο τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την επίλυση της κρίσης.
http://kartesios.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα εκλογές, μετά... εσωκομματικό ξεκαθάρισμα

Για την τελική μάχη μετά τις ευρωεκλογές ετοιμάζονται όλες τις πλευρές στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι απολύτως σαφές σε όλους ότι η εικόνα σύμπνοι...