Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Επιστροφή του Κ. Σημίτη στην κεντρική πολιτική σκηνή βλέπει το Spiegel

Επιστροφή του Κ. Σημίτη στην κεντρική πολιτική σκηνή βλέπει το γερμανικό περιοδικό Spiegel

Για επικείμενη επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, κάνει λόγο το γερμανικό περιοδικό Spiegel. Σύμφωνα με το περιοδικό, η επιστροφή αυτή θα μπορούσε να γίνει είτε μέσω της «κίνησης των 58» για την κεντροαριστερά στην Ελλάδα, είτε μέσω υποψηφιότητας του κ. Σημίτη για την προεδρία της Δημοκρατίας το 2015. Μάλιστα, στο άρθρο αναφέρεται ότι αυτά τα δύο ενδεχόμενα υπάρχει περίπτωση να ισχύουν το ένα παράλληλα με το άλλο. Συγκεκριμένα, στο κείμενο αναφέρεται:
«Σοσιαλδημοκράτες πολιτικοί και ψηφοφόροι που έχουν προς το παρόν διαμοιραστεί σε διάφορα μικρότερα κόμματα, θα μπορούσαν να βρουν μία νέα στέγη. Η πλατφόρμα, ελπίζει ο πρώην πρωθυπουργός με το ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης, θα μπορούσε ‘να βγάλει την Ελλάδα από το πολιτικό αδιέξοδο’.

»Ο ίδιος θεωρείται υποστηρικτής της νέας σοσιαλ-φιλελεύθερης κίνησης. Αυτή (σ.σ. η κίνηση των ‘58’) θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει εάν ο ίδιος, όπως λέγεται, εμφανιστεί ως υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας το 2015».
http://www.eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...