Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ατακτη υποχώρηση Τζιτζικώστα: Λανθασμένο το παράδειγμα για το ΠΑΣΟΚ, λυπάμαι για το ζήτημα

Ατακτη υποχώρηση Τζιτζικώστα: Λανθασμένο το παράδειγμα για το ΠΑΣΟΚ, λυπάμαι για
Πίσω ολοταχώς από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος με νέα του δήλωση ανασκευάζει τα όσα δήλωσε για το ΠΑΣΟΚ και την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Επειτα από τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε από τη δήλωση του περιφερειάρχη πως «ένας άλλος περιφερειάρχης, μακριά απο έμενα αυτό, θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση λέγοντας ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος» ο κ. Τζιτζικώστας αναγκάστηκε να ανασκευάσει.
Σε νέα ανακοίνωσή του αναγνωρίζει πως το παράδειγμα που έδωσε ήταν ατυχές και λανθασμένο και
πως δεν εννοούσε ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός ενός δημοκρατικού κόμματος με τη Χρυσή Αυγή.
«Λυπάμαι για το ζήτημα που δημιουργήθηκε» προσθέτει ο περιφερειάρχης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε σχέση με το θέμα που δημιουργήθηκε με το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζω ότι το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ατυχές και λανθασμένο. Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός του δημοκρατικού αυτού κόμματος με τη Χρυσή Αυγή. Λυπάμαι για το ζήτημα που δημιουργήθηκε.
Στην αυριανή παρέλαση έχουμε όλοι χρέος να παρευρεθούμε για να τιμήσουμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας και να γιορτάσουμε ενωμένοι τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού».
http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...