Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Υποταγμένος μερκελιστής ο Πρωθυπουργός, ούτε θέλει ούτε μπορεί να διεκδικήσει τίποτα

ΣΥΡΙΖΑ: Υποταγμένος μερκελιστής ο Πρωθυπουργός, ούτε θέλει ούτε μπορεί να διεκδικήσει τίποταΥπάκουο μαθητή της Μέρκελ χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή την ολιγόλεπτη -κατά δήλωση της ίδιας της Μέρκελ - συνάντησή τους στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΕΛΚ, σημειώνει ότι ο κ. Σαμαράς ούτε θέλει ούτε μπορεί να διεκδικήσει κάτι για την αλλαγή της μνημομονιακής πολιτικής.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, η Γερμανίδα καγκελάριος ρωτήθηκε εάν στη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά συζητήθηκε η πιθανότητα χαλάρωσης του ελληνικού προγράμματος και εάν υπάρχει αλλαγή στη στάση της γερμανική πλευράς.

Απαντώντας, η κ. Μέρκελ είπε πως συνομίλησε με τον Αντώνη Σαμαρά για 5 λεπτά, αλλά όπως έκανε γνωωστό, δεν έγινε καμία συζήτηση για το θέμα αυτό, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχει αλλαγή στη στάση του Βερολίνου.
«Ο κ. Σαμαράς, ο υπάκουος και καλός μαθητής της κ. Μέρκελ, στα πέντε λεπτά συνομιλίας που η ίδια του χάρισε στο περιθώριο της Συνόδου, κατά δήλωσή της, εισέπραξε το αναμενόμενο μάθημά του. Ο υποταγμένος μερκελιστής και πιστός στην εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής πρωθυπουργός, ούτε θέλει ούτε μπορεί να διεκδικήσει τίποτα», σχολίασε η Κουμουνδούρου.
http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...