Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Το μυστρί το πηλοφόρι κάνει άντρα το αγόρι, κ. Υπουργέ ..


O Νίκος Μπογιόπουλος σε άρθρο του στην ιστοσελίδα enikos.gr κατέληγε χτες με το εξής υστερόγραφο:

«Κάτω από τα 65 κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει σύνταξη», απεφάνθη πρόσφατα ο – «θα έπρεπε να σας έχουμε απολύσει για να δείτε τι εστί βερίκοκο» - κύριος Α.Γεωργιάδης. Εμείς λέμε ότι «κανονικά» ο - «θα έπρεπε να σας έχουμε απολύσει για να δείτε τι εστί βερίκοκο» - υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης θα έπρεπε να πάει να δουλέψει (όχι για πολύ, για καμιά βδομάδα) σε καμιά οικοδομή. Σε κανένα μεταλλουργείο. Σε καμιά ειδικότητα εναεριτών. Σε κανένα καμίνι χάλυβα. Σε κανένα ορυχείο. Σε κανένα συνεργείο αποκομιδής απορριμμάτων κλπ. Έτσι, για να μάθει τι θα πει δουλειά. Και αφού θα μάθαινε τι σημαίνει δουλειά, μετά θα τα λέγαμε και για το χρόνο συνταξιοδότησης".»
Η... απάντηση του "μπουμπούκου" ήρθε μέσω... tweet όπου έγραψε: "Πείτε χαιρετίσματα του

κ. Μπογιόπουλου ότι
εργάζομαι από τα 17 κουβαλώντας βιβλία. Όχι εργαζόμενος για το Κόμμα...".

Εμείς απ' όσο ξέρουμε ο Νίκος Μπογιόπουλος δεν έχει περάσει από δυο - τρία κόμματα όπως ο Γεωργιάδης. Επίσης συνεχίζει να κάνει τίμια τη δουλειά του δημοσιογράφου καθότι δεν τυγχάνει ανεπάγγελτος. Αντιθέτως του Γεωργιάδη, που θέλει να δουλεύουμε ως τον θάνατο, η τίμια δουλειά να "κουβαλάει βιβλία" του έπεσε βαριά και την σταμάτησε. Γιατί δεν την ξαναρχίζει; Πάντως καλό είναι να γνωρίζει ο κ. υπουργός Τρολ, ότι το μυστρί το πηλοφόρι κάνει άντρα το αγόρι.

Νίκος Μπογιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...