Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Γκάλοπ «Π»: Τσίπρας ή Μητσοτάκης; - Ποιος κέρδισε τη χθεσινή μάχη στη βουλή;

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στη χθεσινή μάχη στη Βουλή για τον προϋπολογισμό. 
Από τη μεριά του ο Πρωθυπουργός είπε πως «σήμερα ψηφίζουμε τον πρώτο μεταμνημονιακό προϋπολογισμό. Έναν προϋπολογισμό δημοσιονομικής επέκτασης μετά από 8 χρόνια λιτότητας. Τον πρώτο δικό μας προϋπολογισμό» και επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκης λέγοντας πως ο «Μητσοτάκης είναι ευρωπαϊστής με αφήγημα Σαλβίνι και Όρμπαν»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως το κόμμα του καταψηφίζει «όχι μόνο τις επιμέρους προβλέψεις του προϋπολογισμού, αλλά μέσω αυτού συνολικά την Κυβέρνηση.
Καταψηφίζουμε την Kυβέρνηση του ψεύδους, της εξαπάτησης, της αλαζονείας και του κυνισμού». «Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση των φόρων, της βαριάς λιτότητας, των σκανδάλων και της διαπλοκής. Της απαράδεκτης κυβέρνησης που χειροτέρεψε τη ζωή των Ελλήνων. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ότι αυτοί συμβολίζουν».
Εσείς ποιος πιστεύετε ότι κέρδισε τη χθεσινή μάχη στη βουλή; 
Αλέξης Τσίπρας ή Κυριάκος Μητσοτάκης; 
http://www.topontiki.gr/article/301873/gkalop-p-tsipras-i-mitsotakis-poios-kerdise-ti-hthesini-mahi-sti-voyli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...