Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Λεβέντης: Αυτοί που υπέγραψαν την συμφωνία των Πρεσπών θα λογοδοτήσουν

«Δε γνωρίζω να υπάρχει κάτι κοινό με τον κ. Καμμένο, στο μόνο που συμφωνούμε είναι η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία και δεν πρέπει να περάσει από την Ελληνική Βουλή. Όμως ο κ. Καμμένος, οφείλει να ξεκαθαρίσει και να χωρίσει τα τσανάκια του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι σοβαρό το επιχείρημα των ΑΝΕΛ, δηλαδή λένε, εγκληματική η συμφωνία των Πρεσπών, αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση που παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας. Ουσιαστικά παίζουν την κολοκυθιά», δήλωσε ο κ. Λεβέντης, σχετικά με τα σενάρια για συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 88,6 fm.
 Ο κ. Λεβέντης, στο ερώτημα, αν πρέπει ο πρωθυπουργός να πάει στην
Θεσσαλονίκη, αύριο Παρασκευή, και να μιλήσει για την Μακεδονία, δήλωσε: «Πρέπει να έχεις θράσος να πηγαίνεις στην Θεσσαλονίκη την στιγμή που παραδίνεις το όνομα της Μακεδονίας. Είναι προσβολή για τους Μακεδόνες. Προβλέπω δε, ότι αυτοί που υπέγραψαν την συμφωνία των Πρεσπών θα λογοδοτήσουν στο λαό, αλλά υπάρχει και το άρθρο 86 του Συντάγματος για να αναζητηθούν ευθύνες με την κατηγορία ότι έχουν βλαφτεί τα εθνικά συμφέροντα» και πρόσθεσε ότι «διαφωνώ και καταδικάζω την βία από όπου και αν προέρχεται και δεν συμφωνώ με τις αντισυγκεντρώσεις, αλλά στην Θεσσαλονίκη δεν γουστάρουν τον κ. Τσίπρα, αυτό το γνωρίζω καλά», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, άσκησε κριτική και στην ΝΔ, λέγοντας ότι «με την στρατηγική της προσπαθεί να βλάψει εκλογικά την Ένωση Κεντρώων, κυρίως μέσω δημοσκοπήσεων που "στήνει", δίνοντας την εικόνα ότι η νέα Βουλή θα είναι πέντε κομμάτων, εκτιμώντας έτσι ότι θα πετύχει αυτοδυναμία. Για να συνεργαστεί η 'Ένωση Κεντρώων με κάποια κυβέρνηση θα πρέπει να καταργηθούν ρουσφετολογικοί νόμοι, να μην γίνονται προσλήψεις από το παράθυρο και να υπάρχει έλεγχος στις δαπάνες του δημοσίου χρήματος. Αν στις εκλογές οι πολίτες ενισχύσουν το κόμμα μας, τότε θα πιέσουμε να γίνουν πράγματα που ωφελούν την κοινωνία».
http://www.topontiki.gr/article/301142/leventis-aytoi-poy-ypegrapsan-tin-symfonia-ton-prespon-tha-logodotisoyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...