Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για προσλήψεις 1.000 μόνιμων σε νοσοκομεία (ειδικότητες)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προκήρυξη 1.000 μονίμων θέσεων σε νοσοκομεία της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες το σχετικό αίτημα του υπουργείου Υγείας έχει φτάσει στο ΑΣΕΠ και οι υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής προετοιμάζουν τη σχετική προκήρυξη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η σχετική προκήρυξη αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του Ιανουαρίου, ώστε μέσα στο Φεβρουάριου του 2019 να εκδοθεί προκειμένου να ξεκινήσει ο διαγωνισμός. Οι τρεις κατηγορίες ειδικοτήτων για τις οποίες θα προκηρυχθούν οι 1.000 θέσεις είναι: «Διοικητικοί, νοσηλευτές, βοηθητικό και παραϊατρικό προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης». Το νέο προσωπικό θα κατανεμηθεί σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας και τις Μονάδες Υγείας.

Τα προσόντα που κάνουν την διαφορά είναι η εντοπιότητα, ο βαθμός του βασικού τίτλου σπουδών, η προϋπηρεσία (στο αντικείμενο των θέσεων) και τυχόν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό για τις θέσεις που είναι απαραίτητο.

Όσοι διεκδικήσου θέσεις διοικητικών υπαλλήλων, θα πρέπει να έχουν γνώσεις χειρισμού Η/Υ και ξένων γλωσσών

Για το νοσηλευτικό προσωπικό απαραίτητα είναι η άδεια άσκησης επαγγέλματος και η ταυτότητα μέλους ΕΝΕ.

Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα περιλαμβάνονται στην προκήρυξη είναι:

ΠΕ Κλινικών Ψυχολόγων, ΠΕ Ακτινοφυσικών, ΤΕ Εργοθεραπευτών , ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού ή Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ΤΕ Νοσηλευτών, ΤΕ Φυσικοθεραπείας, ΠΕ Νοσηλευτών, ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Νοσηλευτών, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΤΕ Λογοθεραπευτών, ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών και ΥΕ Τραυματιοφορέων.

https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/asep-erchetai-prokiryxi-gia-proslipseis-1-000-monimon-se-nosokomeia-eidikotites/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...