Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Δημοσκόπηση Pulse: Λάθος τα κλειστά κέντρα κράτησης προσφύγων λέει το 46%

Λανθασμένη κρίνει το 46% των ερωτηθέντων την απόφαση για δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης προσφύγων σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Επιπλέον, ένα 46% κρίνει σωστή την απόφαση, ενώ το 8% δεν γνωρίζει/δεν απαντά.

Μάλιστα, το 83% εκφράζει την ανησυχία του για τις εξελίξεις στο προσφυγικό/μεταναστευτικό. Επιπλέον, ιδιαίτερα ανήσυχο εμφανίζεται το 84% με την στάση της Τουρκίας και τα ελληνοτουρκικά θέματα.
Το 76% υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση κινείται στον σωστό δρόμο με τα μέτρα προστασίας στα σύνορα, στον Έβρο.


Για τον κορωνοϊό
Το 42% εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την επιδημία του νέου κορωνοϊού, μετά τα κρούσματα στην Ελλάδα, ενώ το 79% ισχυρίζεται ότι γνωρίζει πολύ καλά τα μέτρα προσωπικής προφύλαξης από τον ιό.

Η πρόθεση ψήφου

Στην πρόθεση ψήφου, πρώτη είναι η ΝΔ με 39%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 25%, τρίτοι οι αναποφάσιστοι και οι αποχές με 10,5%, τέταρτο το ΚΙΝΑΛ με 6,5%, πέμπτη η Ελληνική Λύση με 5,5%, έκτο το ΚΚΕ με 5%, άλλο δηλώνει ότι θέλει να ψηφίσει το 3,5%, όγδοο το ΜέΡΑ25 με 2,5%, ένατη η Χρυσή Αυγή με 1,5% και δέκατη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%.

Τέλος, το 45% κρίνει καταλληλότερο ως πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 26% τον Αλέξη Τσίπρα, το 25% κανέναν από τους δύο και το 4% δεν γνωρίζει/δεν απαντά.
http://www.topontiki.gr/article/371622/dimoskopisi-pulse-lathos-ta-kleista-kentra-kratisis-prosfygon-leei-46

1 σχόλιο:

  1. According to Stanford Medical, It's in fact the ONLY reason women in this country live 10 years more and weigh on average 19 KG lighter than we do.

    (Just so you know, it is not about genetics or some secret diet and absolutely EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

    CLICK this link to uncover if this little quiz can help you decipher your true weight loss potential

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΣΟΚ: Τα διλήμματα των υποψηφίων μία ανάσα πριν την κάλπη της Κυριακής – Το πρόγραμμα και οι στοχεύσεις

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κά...