Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Δώρο Πάσχα: Προς Ιούνιο η καταβολή του

Οι οριστικές αποφάσεις για τον χρόνο καταβολής του Δώρου Πάσχα θα ληφθούν το αμέσως προσεχές διάστημα από το υπουργείο Οικονομικών, αφού σταθμιστούν όλα τα δεδομένα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να δοθεί τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου, χωρίς αυτό να αποκλείει όσους επιθυμούν να το δώσουν νωρίτερα.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι στις ανακοινώσεις που θα κάνει σήμερα το οικονομικό επιτελείο θα υπάρξουν αναφορές και για το επίδομα αδείας που συνήθως καταβάλλεται στα μέσα Ιουλίου.
Κανονικά βάσει νόμου το Δώρο Πάσχα θα έπρεπε να καταβληθεί μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη,

δηλαδή 15 Απριλίου. Αυτό όμως φαίνεται πως δε θα γίνει, καθώς το επικρατέστερο σενάριο είναι να μεταφερθεί η καταβολή του για Ιούνιο. Στο υπουργείο Οικονομικών θεωρούν ότι έτσι θα δοθεί επιπλέον ανάσα σε επιχειρήσεις που δοκιμάζονται από την κρίση του κορωνοϊού και η ρευστότητα θα κατευθυνθεί προς τους δοκιμαζόμενους κλάδους της οικονομίας.

https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/doro-pascha-pros-ioynio-i-katavoli-toy/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=koronoios_apozimiosis_simplironontai_chiliades_aitimata_pii_pos_dikaiountai_ta_800_euro&utm_term=2020-03-20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άνοιγμα Ανδρουλάκη στην κεντροαριστερά – «Να μην γίνουμε θεατές των εξελίξεων» λέει ο Γερουλάνος, στο ψήφισμα επιμένει ο Δούκας

Το Σαββατοκύριακο έκλεισε με τον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει μια σταδιακή αλλά εμφανή μετατόπιση από την συνταγή της μοναχικής πορείας στα ανο...