Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Έρχεται ειδική φαρμακευτική αγωγή για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό!

Με μία ειδική φαρμακευτική αγωγή που θα λαμβάνουν προληπτικά οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής στο ΕΣΥ, θα επιχειρήσει το ειδικό επιτελείο του υπουργείου Υγείας να προστατεύσει τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία που σήμερα δίνουν τη μάχη για τους ασθενείς.
Την αποκάλυψη έκανε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου υγείας Σωτήρης Τσιόδρας λέγοντας ότι έχει ήδη αποφασισθεί και επιλεγεί η αγωγή που θα δίνεται για την πρόληψη στο προσωπικό των νοσοκομείων από τον κορονοϊό, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πρόκειται για ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί στο ΕΣΥ και στους εργαζόμενους ώστε να μην μετατραπούν και εκείνοι σε θύματα του ιού.
“Υπάρχει σκέψη να υπάρξει ένα πρωτόκολλο προφύλαξης των ανθρώπων αυτών με ειδική φαρμακευτική αγωγή” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Τσιόδρας συμπληρώνοντας ότι οι υγειονομικοί είναι πρώτο μας μέλημα. “Η προστασία τους είναι το πρώτο μέλημα και πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ξεφύγει – Να αρθεί η βουλευτική ασυλία Καραμανλή

Να υιοθετήσει την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κώστα Καραμανλή και για παραπομπή του στην τακ...