Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΝΔ: Ο Τσίπρας νομιμοποίησε πολιτικά τη βία στην Ελλάδα, από το Γρηγορόπουλο μέχρι τους "γερμανοτσολιάδες"

Επιθετικά απάντησε η ΝΔ στις αναφορές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο, ότι ένα τμήμα της ΝΔ, το οποίο έχει έκφραση στα κομματικά όργανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στρώνει το δρόμο στην ακροδεξιά και συναλλάσσεται με τη Χρυσή Αυγή, με αφορμή την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.
Η πολιτική και ηθική νομιμοποίηση της βίας στην Ελλάδα φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα ήταν το σχόλιο του Μοσχάτου κάνοντας αναφορές από την εποχή των γεγονότων του Δεκέμβρη του 2008, μέχρι σήμερα σημειώνοντας ότι αν ο κ. Τσίπρας είχε ίχνος τσίπας θα
έπρεπε να ντρέπεται για τη θρασύτατη αναφορά του στη ΝΔ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Η πολιτική και ηθική νομιμοποίηση της βίας στην Ελλάδα φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα.
Αυτός και το κόμμα του πρωτοστάτησαν και υπέθαλψαν τη βία το Δεκέμβριο του 2008.
Αυτός και το κόμμα του προανήγγειλαν κρεμάλες στο Σύνταγμα και μιλούσαν για γερμανοτσολιάδες.
Αυτός και το κόμμα του επέχαιραν για τις βίαιες επιθέσεις σε στελέχη άλλων κομμάτων και δημοσιογράφων, μιλώντας για "δικαιολογημένη αγανάκτηση".
Αυτός και το κόμμα του έχτισαν καριέρες και τελικά κατέλαβαν την εξουσία επενδύοντας στη βία, τη συκοφαντία, την πόλωση και την τοξικότητα.
Αυτός και το κόμμα του προσπαθούν ακόμη και σήμερα να πείσουν τους πολίτες ότι υπάρχει καλή και κακή βία.
Για τη Νέα Δημοκρατία η βία είναι βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και η αντιμετώπισή της είναι πρώτη προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης.
Αν ο κ. Τσίπρας είχε ίχνος τσίπας θα έπρεπε να ντρέπεται για τη θρασύτατη αναφορά του στη Νέα Δημοκρατία. Αλλά τόσος είναι…».
http://www.news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...