Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Σκοπιανό: Στο τραπέζι ξανά το Βόρεια Μακεδονία

Στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών βρίσκεται ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με τη διπλωματική αποστολή, ενώ ακολούθησε μετά από λίγα λεπτά ο Σκοπιανός ομόλογός του, Νικολά Ντιμιτρόφ, με τη συνοδεία του.
Οι δύο άνδρες κατευθύνθηκαν στον 15ο όροφο του κτιρίου, όπου ξεκίνησαν τις συνομιλίες στις 9:37 τοπική ώρα Νέας Υόρκης (4:37 ώρα Ελλάδας), όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.  Χθες, Πέμπτη, και οι δύο πλευρές δεν προέβησαν σε δηλώσεις τηρώντας μία προσεκτική στάση. Μιλώντας την Τετάρτη, 23 Μαϊου, σε Έλληνες δημοσιογράφους, ο κ. Κοτζιάς είχε επισημάνει την ανάγκη
να επιδείξει πραγματισμό η σκοπιανή πλευρά, ενώ ερωτώμενος εάν η διαπραγμάτευση θα διαρκούσε μία ή δύο μέρες, είχε απαντήσει ότι «αυτό θα το δούμε».
Σήμερα το απόγευμα, ο Έλληνας υπουργός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου θα πραγματοποιηθεί το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
http://www.cnn.gr/news/politiki/story/131635/skopiano-sto-trapezi-xana-to-voreia-makedonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...