Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ψήνονται ζωντανά

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Ακτιβιστής βιντεοσκόπησε κρυφά χιλιάδες πρόβατα στοιβαγμένα σ’ ένα άθλιο πλοίονα ψήνονται ζωντανά στην καυτή ζέστη.

Αυτή είναι η μοίρα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ζώων που μεταφέρονται κάθε χρόνο με αυτά τα γιγάντια πλωτά κολαστήρια! Τώρα όμως έχουμε μια σπάνια ευκαιρία να τα σώσουμε! Ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την Υγεία των Ζώων συνεδριάζει σε λίγες βδομάδες και, μετά απ' αυτά τα φρικιαστικά πλάνα, μεγάλες εξαγωγικές χώρες σκέφτονται να απαγορέψουν την ακτοπλοϊκή μεταφορά ζωντανών ζώων που προορίζονται για σφαγή!

Στη Νέα Ζηλανδία ήδη απαγορεύτηκε μετά από δημόσια κατακραυγή. Τώρα αν αρκετοί από εμάς απευθύνουμε μια τεράστια παγκόσμια έκκληση, μπορούμε να γλυτώσουμε εκατομμύρια ζώα απ' αυτό το φρικτό τέλος. Υπόγραψε και διάδωσέ το παντού!

Υπόγραψε εδώ: Απαγορέψτε τα πλοία της φρίκης!

Αυτή τη στιγμή χώρες όπως η Αυστραλία, η Βραζιλία και το Ηνωμένο Βασίλειο επανεξετάζουν την εμπορική νομοθεσία τους. Αν κάνουμε αυτή την εκστρατεία τεράστια, στείλουμε παντού τα πλάνα της φρίκης και τρέξουμε δημοσκοπήσεις, για να δείξουμε τη μαζική δημόσια απαίτηση για συμπόνια και σεβασμό στα ζώα, θα κλιμακώσουμε την πίεση πριν απ’ τη διεθνή συνάντηση, και θα νικήσουμε.

Το εξαγωγικό εμπόριο ζωντανών ζώων είναι φρικτό. Αγελάδες, πρόβατα και άλλα ζώα στοιβάζονται σε πλοία, το ένα πάνω στο άλλο, με περιορισμένη πρόσβαση σε τροφή και νερό. Το χειρότερο όμως είναι η ζέστη -- οι θερμοκρασίες είναι τόσο ακραίες που, σύμφωνα με κτηνιάτρους, πολλά ζώα ψήνονται κυριολεκτικά μέχρι θανάτουΣτη συνέχεια τα νεκρά ζώα πετιούνται στη θάλασσα, για να μην υπάρχουν αποδείξεις!

Πρόσθεσε τη φωνή σου
 -- ας δείξουμε ότι οι πολίτες του κόσμου είμαστε ενωμένοι ενάντια σε αυτά τα φρικτά βασανιστήρια.

Υπόγραψε εδώ: Απαγορέψτε τα πλοία της φρίκης!
Το κίνημά μας έχει στηρίξει μυστικές έρευνες κι έχει ξεσκεπάσει φρικαλεότητες ενάντια των ζώων. Τώρα ας ενώσουμε και πάλι τις φωνές μας για να απαγορευτούν οι εξαγωγές ζωντανών ζώων.

Σοκαρισμένοι αλλά αποφασισμένοι,
Mike, Bert, Rewan, Nick, Jenny, Alice, Ricken και ολόκληρη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ευρώπη είναι παντού…

Για την αξία της Ευρωβουλής ρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, που...