Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Η κρίση «τρώει» και το... ψωμί

Συνεχή μείωση καταγράφει  από το 2010 και μετά το μέγεθος της αγοράς (συνολικές πωλήσεις επιχειρήσεων) των εταιρειών βιοτεχνικής αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, με επιβραδυνόμενο ωστόσο ρυθμό, σύμφωνα με την πρόσφατη κλαδική μελέτη της Icap.
Επίσης καταγράφεται μείωση με μέσο ετήσιο ρυθμό της τάξης του 4%, από το 2010, όσον αφορά στο μέγεθος αγοράς (σε αξία) της βιοτεχνικής αρτοποιίας, ενώ λίγο μεγαλύτερη είναι η μείωση για το μέγεθος αγοράς των εταιρειών ζαχαροπλαστικής την ίδια περίοδο (5,5% περίπου).
Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

 http://www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ισχύ αυστηρότερο πλαίσιο για ασφαλή προϊόντα στην ΕΕ

Νέος ευρωπαϊκός κανονισμός για την ασφάλεια των προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ενωση τέθηκε σε ισχύ την προηγούμενη εβδομάδα. Δίνει περισσότερες ε...