Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Γεννηματά: Οι νοσταλγοί των greek statistics εκθέτουν το κύρος και την αξιοπιστία της χώρας

Οι αμετανόητοι νοσταλγοί των Greek Statistics, συνεχίζουν με μεθοδεύσεις να εκθέτουν την χώρα νομίζοντας ότι θα παραγραφούν οι ευθύνες τους αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της με αφορμή την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για συμπόρευση των δεξιών και των δήθεν αριστερών δυνάμεων ενώ σημειώνει ότι δεν θα παραγραφούν οι ευθύνες για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό του 2004-2009.

Η δήλωση
Οι αμετανόητοι νοσταλγοί των Greek Statistics, συνεχίζουν με μεθοδεύσεις να εκθέτουν την χώρα νομίζοντας ότι θα παραγραφούν οι ευθύνες τους. 
Για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό 2004-2009 που έφερε την κρίση, την απειλή του grexit και την μόνιμη επιτροπεία.
Η σιωπή και ανοχή σε αυτές τις μεθοδεύσεις επιβεβαιώνει την συνενοχή και συμπόρευση των δεξιών και δήθεν αριστερών, βαθειά συντηρητικών δυνάμεων που κρατούν την Ελλάδα καθηλωμένη.
Η χώρα όμως χρειάζεται συνεννόηση εθνική γραμμή σχέδιο και σκληρή δουλειά, και όχι άλλα διχαστικά σενάρια για συνομωσίες.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...