Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Σοκάρουν τα προνόμια και οι ανταμοιβές των Ελλήνων ολυμπιονικών

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του υπουργού Αθλητισμού για τα προνόμια και τις ανταμοιβές που θα λάβουν οι Έλληνες ολυμπιονίκες του Ρίο.
Οι Έλληνες ολυμπιονίκες απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ μέχρι τους επόμενους Ολυμπιακούς στο Τόκιο, ενώ θα εξαιρεθούν και από τα capital controls.
Η Κατερίνα Στεφανίδη θα προσληφθεί ως καθαρίστρια στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ θα λάβει συμβολικά, ως δώρο, ένα κόκκινο γάντι και τρία cd της Χαρούλας Αλεξίου.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα προσληφθεί στην ΕΡΤ ως θυρωρός, ενώ θα του δοθεί και άδεια για λούνα παρκ, ώστε να πηγαίνουν οι Έλληνες να πετάνε κρίκους στα μπουκάλια και να
κερδίζουν λούτρινα αρκουδάκια.
Ο κολυμβητής Σπύρος Γιαννιώτης θα προσληφθεί ως καθαριστής πισίνας στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, ώστε να καθαρίζει την πισίνα κολυμπώντας και να συνδυάσει την δουλειά με την προπόνηση.
Η σκοποβόλος Άννα Κορακάκη θα προσληφθεί ως φύλακας σε εθνικό δρυμό, όπου θα έχει το προνόμιο να κυνηγάει αρκούδες, αγριογούρουνα και φασιανούς.
Οι ιστιοπλόοι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής θα προσληφθούν ως ναυαγοσώστες σε παραλία της Μυκόνου, ενώ τον χειμώνα θα δουλεύουν πορτιέρηδες στο μαγαζί που θα εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.
Τα προνόμια και οι ανταμοιβές των νέων Ελλήνων ολυμπιονικών δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά του πρόσφατου παρελθόντος -όπου αρκούσε μια όγδοη θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες για να γίνεις στρατηγός του Ελληνικού Στρατού και να λάβεις διάφορα προνόμια που έλυναν το οικονομικό σου πρόβλημα για πάντα- αλλά βοηθάνε τους πρωταθλητές μας να συνεχίσουν να κάνουν αθλητισμό και να μην μετατραπούν σε αργόσχολους «ήρωες» και γλάστρες σε τηλεοπτικές εκπομπές.
https://eleutheriellada.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...