Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Τα επόμενα βήματα του Avaaz

Φίλες και φίλοι,

Είναι ή τώρα ή ποτέ. Μέσα στους επόμενους μήνες και χρόνια θα καθοριστεί αν η ανθρωπότητα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την κλιματική κρίση, να βάλει φρένο στην καταστροφή της φύσης και να κερδίσει ειρήνη και δικαιοσύνη για όλο τον κόσμο.

Η δημοκρατία είναι στο DNA του κινήματός μας, γι’ αυτό η φωνή σου μετράει. Θέλουμε να μας βοηθήσεις να θέσουμε μαζί τις προτεραιότητες του κινήματός μας ώστε να φέρουμε πραγματική αλλαγή για τα ζητήματα που μας αφορούν περισσότερο.
Γι’ αυτό ζητάμε τη γνώμη των μελών του Avaaz απ’ όλο τον κόσμο. Θα σου πάρει μόνο λίγα λεπτά να συμπληρώσεις τη δημοσκόπηση. Ξεκίνα με την πρώτη ερώτηση για να ακουστεί η φωνή σου:

Σχεδόν 150.000 από εμάς συμμετείχαμε στην προηγούμενη δημοσκόπηση, βοηθώντας να σχεδιάσουμε τις εκστρατείες μας για την προστασία της φύσης, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την υπεράσπιση της δημοκρατίας.

Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τις επόμενες εκστρατείες, και χρειαζόμαστε ξανά τη γνώμη σου ώστε το κίνημά μας να θέσει τους σωστούς στόχους. Λάβε μέρος στη δημοσκόπηση.

Με εκτίμηση κι ευγνωμοσύνη για όσα κάνουμε μαζί,
Bert κι όλη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ευρώπη είναι παντού…

Για την αξία της Ευρωβουλής ρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, που...