Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

"Ο ΣΥΡΙΖΑ το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σιωπά"

«Αντί να κάνει κριτική στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σιωπά» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το μεταναστευτικό/προσφυγικό.
«Οι Έλληνες μπορούν να αντιληφθούν τι θα συνέβαινε αν διαχειριζόταν αυτή την κρίση ο κ. Τσίπρας, η κα Χριστοδουλοπούλου και ο κ. Κυρίτσης. Θα έλεγαν σε όλους "περάστε". Όλοι θυμούνται άλλωστε τη λυσσαλέα αντίδρασή τους στη δημιουργία του φράχτη στον Έβρο. Σε αντίθεση με την πολιτική ανοικτών συνόρων
του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι απαιτείται για τη φύλαξη των συνόρων της χώρας», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές.

1 σχόλιο:

  1. According to Stanford Medical, It's in fact the ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh an average of 19 kilos lighter than we do.

    (By the way, it has NOTHING to do with genetics or some secret exercise and absolutely EVERYTHING around "how" they eat.)

    P.S, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

    CLICK this link to reveal if this brief questionnaire can help you unlock your real weight loss possibility

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Ευοίωνες οι προοπτικές για φυσικό αέριο και ρεύμα

Σε ομιλία που έκανε την Τρίτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα συμπεράσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα...