Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

ΚΥΣΕΑ: Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) για την επιλογή νέας ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ομοφώνως, αποφάσισε:
  • Την επιλογή του μέχρι σήμερα διοικητή  Στρατιάς, αντιστρατήγου (ΠΖ) Κωνσταντίνου Φλώρου ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ). Ο Την επιλογή του μέχρι σήμερα διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού, αντιστράτηγου (ΤΘ) Χαράλαμπου Λαλούση ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ). 
  • Την επιλογή του μέχρι σήμερα διοικητή Στόλου, αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη (ΠΝ) ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (Α/ΓΕΝ). Ο
  • Την παράταση της θητείας του Αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ).
Με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ αποστρατεύονται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος, Χρήστος Χριστοδούλου και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος, Γεώργιος Καμπάς, οι οποίοι είχαν αναλάβει καθήκοντα πέρυσι. Αποστρατεύεται επίσης έως τώρα αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, του οποίου έληξε η τριετής θητεία και έπρεπε να αποστρατευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...