Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Χρηστίδης: Να συγκληθεί το συντομότερο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τη νέα Πρόεδρο

Τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζήτησε ο Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ εκτίμησε ότι πρέπει να συγκληθεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, υπό την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, το συντομότερο δυνατό καθώς, όπως υπογράμμισε, χρειάζεται ομόψυχη στάση σε τυχόν παραβίαση από την Τουρκία των θαλάσσιων συνόρων.
«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συναποφασίσουμε εκεί που πρέπει, αλλά να έχει κι ένα σαφές μήνυμα και η Τουρκία και οι εταίροι μας ότι δεν μπορεί να παίζουμε, δεν μπορούμε να
βλέπουμε αυτά που γίνονται στην ΑΟΖ της Κύπρου όπου πηγαίνει το γεωτρύπανο, χτυπάει όπου θέλει κι επειδή βρίσκει λάσπη δεν δημιουργεί κανένα απολύτως ζήτημα. Υπάρχουν θέματα που για να τα αντιμετωπίσουμε πρέπει να πούμε τη αλήθεια τουλάχιστον μεταξύ μας και να χαράξουμε μία στρατηγική», τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης.

Χρηστίδης: Κάποια στιγμή πρέπει να μπει όριο στην Τουρκία
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι όποιος παραβιάζει τα ελληνικά σύνορα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον κατάλληλο τρόπο. «Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι δεν είναι μία χώρα επιθετική και πολεμοχαρής αλλά κάποια στιγμή όλα έχουν κι ένα όριο και το όριο αυτό κάποια στιγμή πρέπει να μπει», κατέληξε ο Παύλος Χρηστίδης.

https://www.iefimerida.gr/politiki/hristidis-symboylio-politikon-arhigon-nea-proedro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...