Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Το να είσαι ΣΥΡΙΖΑ ή ευρωπαϊστής σήμερα έχει να κάνει με το πόση ξεφτίλα μπορείς να αντέξεις

Το να είσαι ΣΥΡΙΖΑ σήμερα έχει να κάνει με το πόση ξεφτίλα μπορείς να αντέξεις.
Το να είσαι ευρωπαϊστής σήμερα ομοίως έχει να κάνει με το πόση ξεφτίλα μπορείς να αντέξεις.
Να να θες να εκλεγείς ΠτΔ, πρωθυπουργός -έστω και δοτός-, αρχηγός, βουλευτής σήμερα σε ένα μνημονιακό κόμμα, ομοίως, έχει να κάνει με το πόση ξεφτίλα μπορείς να αντέξεις. Το να θες να πάρεις καμιά δουλίτσα, η καμιά θέση διευθυντή  για λίγους μήνες από την οποία θα αξιοποιηθείς στην υπεράσπιση του ευρωπαϊσμού στην Ελλάδα, έχει να κάνει με το πόση ξεφτίλα μπορείς να αντέξεις. Το να εισαι δημοσιογράφος σε αυτή την τηλεόραση έχει να κάνει με το πόση ξεφτίλα μπορείς να αντέξεις.



Το παράδειγμα όλων αυτών ειναι καταλυτικό. 
Στην χώρα μας στήνεται σήμερα ένα νέο αξιακό σύστημα  στο οποίο σε μεγάλο βαθμό θα αντικαταστήσει την προηγούμενη κατάσταση που δυσφημίστηκε και δυσφημίζεται άγρια, ώστε να θεωρηθεί από πολλούς αναξιοκρατική, διεφθαρμένη και  κυρία αιτία της χρεοκοπίας.
Από  εγγενείς αδυναμίες του εκπαιδευτικού συστήματος οι Έλληνες δεν υπομένουν την ξεφτίλα και γι αυτό τα πρώτα χρονιά των μνημονίων επιλέχθηκαν σπουδαγμένοι πολιτικοί για να κυβερνήσουν  όπως ο Παπανδρέου  ο Παπαδήμος και ο Σαμάρας
Σταδιακά όμως ήρθε  ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του, ο Τσιπρας, ο Λεβέντης, ο Κουβέλης, ο Καρατζαφέρης, ο Άδωνις, και άλλοι  πολλοί  που μπορουν να αντέχουν πολύ μεγάλη ξεφτίλα.
Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που είχαν χαμηλά όρια στον εξευτελισμό που μπορουν να αντέξουν αποχώρησαν ενώ εκείνοι που αντέχουν  την χλεύη της Ιστορίας καθώς και  οι συνηθισμένοι στους εξευτελισμούς  Πασοκοι  παρέμειναν και κυβερνούν σήμερα.
Στην  Ελλάδα και στην Ευρώπη που χτίζουν το να αντέχεις την ξεφτίλα, το να ζεις και να προκόβεις μέσα σε αυτή,  θα ειναι το απόλυτο προσόν.
Γι΄αυτόν τον λόγο δεν θα ανατραπούν  απλά επειδή ειναι προδότες. Ως προδότες θα ανατραπούν μόνο εάν διαλυθεί η Ευρώπη και βρεθούν χωρίς διεθνείς προστάτες.
Δεν θα ανατραπούν  ούτε για να γυρίσουμε στα παλιά τα παρωχημένα. Η χώρα είχε χρεοκοπήσει εσωτερικά, ηθικά και αξιακά πριν  χρεοκοπήσει οικονομικά.
Δεν θα ανατραπούν ούτε για να επικρατήσουν ιδεοληψίες και διαιρέσεις ή για να προσανατολιστεί η χώρα με όρους του ψυχρού πόλεμου ή ακομη χειρότερα ως ρεβάνς του εμφυλίου.
Δεν θα ανατραπούν ποτέ αν  η Ελλαδα δεν αποκτήσει ξανά ένα νέο αξιακό  σύστημα το οποίο θα εμφανιστεί και θα έχει εφαρμογή στην πολιτική και σε κάθε πτυχή της ζωής στην χώρα.
Κι όταν λέμε αξιακό σύστημα εννοούμε το μέσο ή τα μέσα και τα εφόδια  με τα οποία ο άνθρωπος προκόβει.
Μέχρι το 2010 ήταν η διαπλοκή, η διαφθορά, ο χοντροκοπιά, η κλοπή  η φοροδιαφυγή, η διασπάθιση, η συμμετοχή, στην νομή της εξουσίας
Στα δυο πρώτα μνημόνια  και μετά αξιακό σύστημα έγινε δουλοπρέπεια  και  οι παραχωρήσεις στους Γερμανούς ή στους Γάλλους και στο ΔΝΤ για να δώσουν καμιά δόση
Από το 2015 και  το ΣΥΡΙΖΑ μετά  η δουλοπρέπεια αναβαθμίστηκε και έγινε ξεφτίλα.  Ο τακτικός εξευτελισμός και η παραδοχή αυταπατών σε κάθε επίπεδο, ειναι πλέον αναγκαία συνθήκη για συμμετοχή στην νομή της εξουσίας αλλά και συμμετοχή στην ΕΕ.
Ο Σοιμπλε  το δείχνει αυτό παγκόσμια και για αυτό τον μισούν τόσοι πολλοί στο ΣΥΡΙΖΑ
http://papaioannou-giannis.net/2017/06/05/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%AE-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...