Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Η Ζωή αρνήθηκε να προλογίσει βιβλίο της Βουλής για τον Μανώλη Γλέζο (Photos)


Σε άλλο επίπεδο φαίνεται πως έχει προχωρήσει η  «κόντρα» της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Μανώλη Γλέζο, αφού η πρώην πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να προλογίσει με την ιδιότητά της αυτή το βιβλίο που εξέδωσε η Βουλή για τον Μανώλη Γλέζο.
Το βιβλίο, από τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προλόγισαν τόσο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όσο και ο νυν πρόεδρος Νίκος Βούτσης. Ωστόσο  οι σελίδες που προορίζονταν για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έμειναν… λευκές.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Μανώλη Γλέζο στο Δίστομο, όταν εκείνη προσπάθησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι για τη σφαγή στο Δίστομο. Τότε ο Μανώλης Γλέζος σηκώθηκε από τη θέση του και αφού πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη, παρακάμπτοντας τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον άφησε να καταθέσει το στεφάνι στο μνημείο των εκτελεσθέντων.
 http://www.topontiki.gr/article/227260/i-zoi-arnithike-na-prologisei-vivlio-tis-voylis-gia-ton-manoli-glezo-photos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΗ: Αυτές τις αλλαγές θα δείτε στους λογαριασμούς που θα έρθουν -Προσοχή με το πάγιο

Διευκρινιστικές ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με τα νέα ευνοϊκά μέτρα, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΕΗ και αφορούν τις χρεώσεις κ...