Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρέγκλινγκ: Υπό προϋποθέσεις η Ελλάδα μπορεί να «βγει» στις αγορές

Η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει στις αγορές το αργότερο το 2018, αλλά αυτό θα συμβεί εφόσον καλύψει ορισμένες προϋποθέσεις, όπως υποστήριξε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, σε δηλώσεις του στη «Bild».
Σύμφωνα με δημοσίευμα στη διαδικτυακή έκδοση της «Die Zeit», το οποίο επικαλείται τις δηλώσεις του κ. Ρέγκλινγκ στη «Bild», ο επικεφαλής του ESM υποστήριξε ότι «εάν η Ελλάδα παραμείνει στον δρόμο της εφαρμογής των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων, θα μπορέσει είτε αργότερα φέτος είτε το 2018 να προχωρήσει στην έκδοση ομολόγων». Παράλληλα ο κ. Ρέγκλινγκ τόνισε την άμεση ανάγκη να υπάρξει εκταμίευση της δόσης για τη χώρα, υπογραμμίζοντας ότι
«περαιτέρω καθυστερήσεις θα είναι αρνητικές όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρωζώνη».
http://www.newmoney.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!