Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Σκουρλέτης: “Βρώμικο” παιχνίδι ΝΔ στην ΠΟΕ-ΟΤΑ για ιδιώτες στην καθαριότητα

Στην καταγγελία της ΝΔ και της παράταξης της στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΔΑΚΕ, ότι προσανατολίζεται να μην ψηφίσει κατά τη διάρκεια της κρίσιμης ΕΕ που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, την «πρόταση του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την αναστολή της απεργίας» με στόχο να παραμείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους και στη συνέχεια «να παραδώσετε την αποκομιδή στους ιδιώτες», προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. «Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται. Κύριε Βορίδη, θέλετε να βάλετε δυο-τρεις ανθρώπους δικούς σας μέσα στο σαββατοκύριακο να δώσουν την αποκομιδή στους ιδιώτες. Θέλετε απολυμένους 6.100 ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.
Εντύπωση, μάλιστα, έκανε το γεγονός ότι παρότι ο υπουργός απευθύνθηκε προσωπικά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, ο κ. Βοριδης δεν έδωσε καμία απάντηση στην καταγγελία
.
Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr,  με δεδομένη την καταψήφιση της κυβερντικής πρόταση από την ΔΑΣ-ΟΤΑ του ΚΚΕ (τρεις έδρες), πιθανότατα του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ της ΛΑΕ (δύο έδρες) οι δύο ψήφοι της ΔΑΚΕ είναι κρίσιμοι, καθώς χωρίς αυτές η πρόταση της “πράσινης” ΣΥΝΑΝ (τέσσερις έδρες) δεν μπορεί να περάσει την πρότασή της για αναστολή των κινητοποιήσεων. Αντίθετα, η πρόταση απορρίπτεται με ψήφους 7 έναντι 4.
Παράλληλα ο υπουργός κατέθεσε την νομοτεχνική βελτίωση με την οποία απαλείφεται το όριο ηλικίας αλλλα και αυτή για το “μπλοκάρισμα” των ιδιωτών. 

 http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/skourletis-vromiko-paixnidi-nd-stin-poe-ota-gia-idiotes-stin-kathariotita/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συγχαρητήρια δήλωση Σταμάτη Παπουλίδη Γραμματέα Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς για τις εκλογές του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Συγχαρητήρια στη Πρόεδρο Φώφη Γεννηματα! Σε ένα ωραίο και μεγάλο σε διάρκεια αγώνα μεταξύ εννιά υποψηφίων ήρθε πρώτη και με διαφο...