Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Γεωργιάδης: Σκοπός μου να λογοδοτήσει ο κ. Τσίπρας




Την πρόθεση του, να συγκρουστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, επανέλαβε σε υψηλούς τόνους ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την κεντρική του ομιλία στα Ιωάννινα. 

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους οπαδούς και φίλους της Ν.Δ., ξεκαθάρισε πως, επειδή σκοπός του εάν εκλεγεί, είναι να λογοδοτήσει ο κ. Τσίπρας , όσοι διαφωνούν να μην τον ψηφίσουν.
«Εγώ το ξεκαθαρίζω, εάν με εκλέξετε αρχηγό της ΝΔ, σκοπός μου θα είναι να λογοδοτήσει ο κ. Τσίπρας και σε όποιον αρέσει. Και το ξεκαθαρίζω για να μην χάνετε και τον χρόνο σας. Αν θέλετε να ψηφίσετε αρχηγό της Ν.Δ για συναίνεση με τον Τσίπρα, για συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα, για χαϊδολογήματα με
τον Τσίπρα, σας παρακαλώ πολύ να μην με ψηφίσετε, γιατί θα σας απογοητεύσω. Δεν θα κάνω τίποτε από όλα αυτά. Έχω σκοπό να συγκρουστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε μέρα που μένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, βλάπτει σοβαρά το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον των παιδιών μας».
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για ένα νέο σχέδιο στεγαστικής πολιτικής

Πριν από λίγες μέρες ο Παύλος Γερουλάνος, του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε έναν αριθμό που προκαλεί έκπληξη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν, ανά τη χώρα, 72.0...