Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ISIS και Ελλάδα

Πολλοί Έλληνες αναρωτιούνται αν η Ελλάδα κινδυνεύει από το ISIS, σε περίπτωση που την γλιτώσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα Μνημόνια. Η απάντηση είναι πως η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από το ISIS.
Σε ανακοίνωσή του, το ISIS αναφέρει πως σκεφτόταν να χτυπήσει στην Ελλάδα αλλά δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τους Έλληνες από τους τζιχαντιστές.
Η αιτία που οι μαχητές του ISIS δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους Έλληνες από τους τζιχαντιστές είναι το μούσι Ταλιμπάν που είναι μόδα στη χώρα μας, αφού όλοι οι χίπστερ κυκλοφορούν με μακρύ μούσι.
Όπως αναφέρει το ISIS, την περασμένη εβδομάδα ετοιμαζόταν να χτυπήσει στο κέντρο της Αθήνας αλλά, όταν οι μαχητές του βρέθηκαν έξω από το μπαρ Jack Klak, διαπίστωσαν πως όλοι οι θαμώνες ήταν σαν τζιχαντιστές και δεν ήθελαν να σκοτώσουν τα αδέλφια τους.
Τα μούσια των hipster σώζουν την Αθήνα από το ISIS.Το μούσι Ταλιμπάν που τόσο κοροϊδεύουν κάποιοι, αποτελεί ασπίδα για τη χώρα μας.Το μούσι Ταλιμπάν σώζει ζωές. Αφήστε μούσια. Πρόβλημα αποτελεί πως οι Ελληνίδες δεν φορούν μπούρκα -και
καρφώνονται πως δεν είναι τζιχαντίστριες-, αν και θα είναι πιο εύκολο να τις πείσεις να αφήσουν μούσι, παρά να σταματήσουν να κυκλοφορούν σαν ξέκωλα.
http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στις αγορές το Ελληνικό Δημόσιο με 30ετές ομόλογο

Σε νέα έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο , για πρώτη φορά μετά το 2021, με το μέγεθος της νέας έκδοσης να εκτιμ...